Mansur Yavaş CHP'den ayrılmıyor: "İftiralarla uğraşacak vaktim yok"

Mansur Yavaş CHP'den ayrılmıyor: "İftiralarla uğraşacak vaktim yok"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’den ayrılacağı ve 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bağımsız aday olacağı yönündeki iddiaları sert bir dille yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’den ayrılacağı ve 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bağımsız aday olacağı yönündeki iddialara net bir dille yanıt verdi. Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'in gündeme taşıdığı iddialar siyasi çevrelerde geniş yankı uyandırırken, Yavaş’ın açıklamaları tartışmaları sonlandırdı.

2-005.jpg

CHP'DEN AYRILMIYOR

Milliyet Yazarı Zafer Şahin, yazısında Mansur Yavaş’ın CHP’den ayrılacağını ve 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bağımsız aday olarak yarışacağını öne sürdü. Ankara kulislerine dayandırdığı iddialara göre, Yavaş, yıl sonunda CHP'den ayrılmayı planlıyor ve bağımsız belediye başkanı olarak görevini sürdürecek. Şahin’in yazısı siyasetin gündemine oturdu ve spekülasyonları artırdı.

mansur.jpg

YALANLARLA UĞRAŞACAK VAKTİM YOK

Mansur Yavaş, verdiği röportajda, Zafer Şahin’in iddialarını kesin bir dille yalanladı. Yavaş, "İftira, tezgah ve yalanlarla uğraşacak vaktim yok" diyerek, CHP’den ayrılacağına dair söylentilerin tamamen asılsız olduğunu vurguladı. Yavaş, iddiaların siyasi manipülasyon olduğunu ima ederek görevine sadık bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.