Manisalılar dikkat! Sıcaklıklar daha da artacak!

Manisalılar dikkat! Sıcaklıklar daha da artacak!

Ülke genelinde sıcaklıklar, haziran ayı ortalamalarının üzerinde seyretmeye devam ediyor. Manisa'da ise sıcaklıkların 2-3 derece daha artması bekleniyor. Hafta sonuna kadar sıcaklıkların 39 ila 41 derece arasında değişeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin batı, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Van’ın doğu ilçeleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Uşak, Denizli ve Burdur çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, zamanla güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Marmara’nın güneybatı kesimleri ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SICAKLIKLAR DAHA DA ARTACAK!

Ülke genelinde sıcaklıklar haziran ortalamalarının üzerinde devam ediyor. Manisa'da sıcaklıklar 2-3 derece artacak. Hafta sonuna kadar sıcaklıklar 39-41 derece olacak. Yeni haftanın ilk gününde termometreler 42 dereceyi göstermesi öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. 22 Haziran 2024 Cumartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. 23 Haziran 2024 Pazar Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. 24 Haziran 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 42°.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.