Manisa'da suça karşı mücadele: Günübirlikçiler denetlendi!
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından suç ve suçlulara karşı mücadele kapsamında, günü birlik kiralanan ev ve kiralık araç firmalarına denetim gerçekleştirildi.
Kent genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimde, 52 ekip 184 personel görev aldı.
Denetimlerde, 375 şahıs sorgulandı, 4 aranan şahıs yakalandı, 98 araç denetlendi, 2 araç sürücüsüne 1.387 TL para cezası uygulandı.
Ayrıca, 132 günü birlik kiralanan ev ve 74 kiralık araç firması denetlendi. Bu denetimlerde, 1 iş yerine kimlik bildiriminde bulunmamaktan 2.610 TL, 1 iş yerine çalıştırdığı kişiye uygun kimlik kartı vermemekten 2.610 TL idari para cezası uygulandı. 4 iş yerinin ruhsatı bulunmadığından dolayı ilgili belediyeye bildirilmek üzere tutanak tanzim edildi.
Manisa'da Whatsapp operasyonu: 6 kişiye gözaltı!
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan denetimlerin amacının, suç ve suçlulara karşı mücadele kapsamında, günü birlik kiralanan ev ve kiralık araç firmalarının kontrol altında tutulması ve bu alanlarda suç işlenmesinin önlenmesi olduğunu belirtti.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.