Manisa’da kedi vahşeti devam ediyor… Bir kedi daha patileri kesilmiş halde bulundu!

Manisa’da kedi vahşeti devam ediyor… Bir kedi daha patileri kesilmiş halde bulundu!

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde eylül ayında patisi kesilerek öldürülen kedinin ardından yine aynı mahallede patileri kesilerek öldürülmüş bir kedi bulundu.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi’nde Kırtık İtfaiye Müdürlüğü civarında iki hafta önce bir kedinin 4 patisinin kesilmiş halde bulunmasının ardından yine aynı mahallenin askeriye kavşağında patileri kesilerek öldürülmüş bir kedi daha bulundu.

Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) Başkanı Reyhan Elbirliler, Nurlupınar Mahallesi’nde meydana gelen bu vahşet olaylarını kınayarak, artan hayvan şiddetinin durdurulmasını talep etti.

Elbirliler, “Daha 2 hafta önce, Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Kırtık İtfaiye arkası 112 İstasyonu bahçesinde dört ayağı kesilmiş bir kedi bulundu. Şimdi de aynı ilçenin Nurlupınar mahallesi 301 sokakta ayakları kesilmiş başka bir kedi bulundu. Bu durumu kınıyoruz” diyerek, hayvanlara karşı işlenen bu tür suçların kabul edilemez olduğunu vurguladı.


Yetkililere çağrıda bulunan Elbirliler, “Birisi kasten yavru köpekleri ezip geçiyor, bir diğeri ya da birileri hayvanlara işkence yaparak öldürüyor. Yeter artık! Nasıl bir ülke olduk. Her allahın günü vahşet habersiz geçmez oldu. Kurumların inceleme başlatması ve canilerin tespit edilerek hak ettiği cezayı almasını talep ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.