Manisa’da feci kaza üniversiteli genci hayattan koparmıştı… Kuryelik yapıyormuş!

Manisa’da feci kaza üniversiteli genci hayattan koparmıştı… Kuryelik yapıyormuş!

Manisa’da üniversite ikinci sınıf öğrencisi olan Mahmut K., akaryakıt tankerinin motosiklete çarpması sonucu hayatını kaybetti. Üniversiteli gencin, okuldan kalan arta kalan zamanlarda bir gıda işletmesinde kurye olarak çalıştığı öğrenildi.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde akaryakıt tankeri motosiklete çarptı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Mahmut K. hayatını kaybetti. Üniversiteli gencin, Muradiye’de bir gıda işletmesinde kuryelik yaptığı öğrenildi.

Kaza, Manisa-Menemen yolunda meydana geldi. S.A. yönetimindeki akaryakıt tankeri Mahmut K.’nin kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle K., olay yerinde hayatını kaybetti.

Tanker Sürücüsü Gözaltında
Jandarma ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine gelirken, K.’nin cenazesi Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tanker sürücüsü S.A. gözaltına alındı.

Kuryelik Yapıyormuş
Üniversite 2. sınıfta olan Mahmut K.’nin, Muradiye’de bir gıda işletmesinde kurye olarak çalıştığı ve okuldan arta kalan zamanlarını bu işte değerlendirdiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.