Manisa'da büyük müjde! Ekmek 5, su 1 lira!

Manisa'da büyük müjde! Ekmek 5, su 1 lira!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre'de Halk Ekmek satışlarına başlayacak. Burada ekmek 5 lira, su ise 1 lira olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ile yapılan bir protokol kapsamında Yunusemre'de Halk Ekmek satışlarına başlayacak. Halk Ekmek projesi, ilerleyen dönemde 17 ilçeye genişletilerek devam edecek.

"VATANDAŞLARIMIZA SAĞLIKLI ÜRÜNLER SUNACAĞIZ"

Başkan Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile birlikte Halk Ekmek projesine yönelik protokolü imzaladı. Başkan Zeyrek, şunları söyledi:

"Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz; su 1 lira, ekmek ise 5 lira. Su fiyatını 1 liraya indirdik, şimdi de ekmek fiyatını 5 liraya düşürüyoruz. Bu hizmeti vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde sunacağız. İlk etapta Yunusemre Belediye'mizde pilot bölge olarak başlayacağız. Ardından 17 ilçemizde de halk ekmeği, aynı lezzetle ve uygun fiyatla sunmuş olacağız. Sosyal belediyeciliğin temel unsurlarından biri olan Halk Ekmek'ten sonra, Kent Lokantası'nı da en kısa sürede hayata geçireceğiz. Az önce Semih Balaban ile imzaladığımız bir diğer protokol ile Halk Mandıra da faaliyete geçiyor. Yunusemre Belediyesi'nin tesislerinde, Büyükşehir Belediyesi'nin üretimiyle birlikte, vatandaşlarımıza süt ürünlerini en ekonomik, en lezzetli ve en sağlıklı şekilde sunacağız."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.