Mamak'ta yollar bozuk: Vatandaş yetkililere ulaşmaya çalışıyor

Mamak'ta yollar bozuk: Vatandaş yetkililere ulaşmaya çalışıyor

Mamak Kıbrısköy Mahallesi sakinleri, 1972’nci Cadde’de bulunan bozuk yolun taleplere rağmen yenilenmediğini belirtiyor. ABB'den yetkililere seslenen vatandaşlar yolun acilen düzeltilmesini talep ediyor.

Mamak’ın Kıbrısköy Mahallesi sakinleri 1972’nci Cadde’de bulunan yolun bir türlü yenilenmediğini belirterek yetkililerden yolun yenilenmesini istedi.

Konu ile ilgili Ulus gazetesine konuşan bir vatandaş, “Bizim yolumuz yıllardır bozuk. Hiç yapılmıyor değil ama her seferinde parça parça yama şeklinde yapılıyor. Onarım çalışmaları oluyor ve sonra yeniden kazılıyor. Bu nedenle sürekli kullanılamaz halde kalıyor. Şu anda çevre sokaklarda çalışmalar sürüyor. Yetkililerden yolumuzun düzgün bir şekilde yapılmasını rica ediyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri çevre sokaklarda devam eden yol çalışmalarının kendi caddelerinde de yapılmasını talep ediyor. Bölgedeki çalışmaların Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirildiği öğrenildi.

2-baslik-olabilir.jpg

SÜREKLİ KAZILIYOR

Mahalle sakinleri, caddenin sürekli olarak çalışma ve kazı faaliyetlerine sahne olduğunu ifade ediyor. Bir mahalleli, "Yolumuz her seferinde parça parça, yama şeklinde yapılıyor ve sonra yeniden kazılıyor. Bu nedenle sürekli kullanılamaz halde kalıyor" diyerek durumu özetledi.

Yolda yapılan kazı ve tamirat çalışmaları yolun kullanılabilirliğini azaltırken, mahalle sakinlerinin günlük yaşamını da olumsuz etkiliyor.

dfghjkc.jpg

ÇEVRE SOKAKLAR YENİLENİRKEN YAPILSIN

Çevre sokaklarda devam eden yol çalışmalarının kendi yollarına da uğramasını talep eden vatandaşlar, "Şu anda çevre sokaklarda çalışmalar sürüyor. Yetkililerden yolumuzun düzgün bir şekilde yapılmasını rica ediyoruz. Komple bir yenileme yapılırsa sonraki süreçte daha uzun yıllar kullanılabilir. Bu caddede sürekli altyapı çalışmaları yapıldı. Bu nedenle yolumuz paramparça. Araçlarımızla girerken zorlanıyoruz ve sürekli toz saçıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.