Mamak'ta Veli Gündüz Şahin'e Kırşehir desteği

Mamak'ta Veli Gündüz Şahin'e Kırşehir desteği

Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve Başkan Yardımcısı Uğur Sarı’ya çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve Başkan Yardımcısı Uğur Sarı’ya plaket takdim etti. Hizmet eden belediye yönetimine desteklerinin tam olduğunu belirten Kani Araz, “Mamak’ta Veli Başkanımız gelir gelmez çalışmalara başladı. Biz de bu çalışmalarından dolayı kendisine plaket taktim etmek istedik. Başkanımıza ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, yaptığı konuşmada “Göreve geldiğimizden beri çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı Kırşehirli hemşehrilerimizin taktir etmesi beni çok onurlandırdı. Tüm Kırşehirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sarı ise “Kimseyi ayırt etmeden, kırmadan, incitmeden hemşehrilerimize başkanımız ile birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

kirsehir.jpg

“ŞÜPHEMİZ YOK”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sarı’ya plaket taktim eden Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz, “Mamak Kırşehirliler Derneği olarak bizim tek amacımız hemşehrilerimize hizmet etmek. Bu nedenle hizmet eden başkana da her zaman desteğimiz tamdır. Mamak’ta Veli Başkanımız gelir gelmez çalışmalara başladı. Biz de bu çalışmalarından dolayı kendisine plaket taktim etmek istedik. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bununla birlikte bizim de hemşehrimiz olan başkan yardımcımız Uğur Sarı kardeşimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hemşehrilerimizin belediyemizdeki sesi olarak belediye başkanımız ile birlikte ayırt etmeden hizmet edeceğinden hiç şüphemiz yok” açıklamasında bulundu.

ugur-sari.jpg

“KIRŞEHİRLİLERİN SESİ OLACAĞIM”

Kırşehirlilerin sesi olacağını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sarı, “Aynı zamanda Mamak Kırşehirliler Derneğinde de başkan yardımcısıyım. O görevimi nasıl yaptıysam belediye başkan yardımcılığını da öyle yapacağım. Kimseyi ayırt etmeden, kırmadan, incitmeden hemşehrilerimize başkanımız ile birlikte hizmet edeceğiz. Bununla birlikte Mamak’ta yaşayan Kırşehirli hemşehrilerimizin de sesi olarak belediyede gururla temsil edeceğim” şeklinde konuştu.

mama.jpg

“MAMAK’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, plaket taktimi sırasında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Göreve geldiğimizden beri çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı Kırşehirli hemşehrilerimizin taktir etmesi beni çok onurlandırdı. Tüm Kırşehirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Henüz çok kısa bir süre oldu fakat hemşehrilerimizden güzel tepkiler gelmeye başladı bile. Mamak’ımızın 64 mahallesi bulunuyor. Bu mahallelerden bize en az oy çıkan ile en fazla oy çıkan arasında hiçbir fark yok. Herkese eşit hizmet edeceğiz. Bize oy versin ya da vermesin Mamak’ta yaşayan her hemşehrimiz bizim başımızın tacıdır.”

“HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM”

Halkın içinde olmayı sevdiğini belirten Veli Gündüz Şahin, “Makamımda oturmak yerine hemşehrilerimizin arasında olmak daha iyi hissettiriyor. Halkın içinde olan ve vatandaş ile bağı güçlü olan bir belediye başkanı olacağım. Masa başında oturarak halkın derdini çözemezsiniz. Önce hemşehrilerinin arasında olacaksın ki onların derdini anlayıp çözebilesin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.