Mamak'ta hükümet konağı inşaatı 2025 sonunda tamamlanacak

Mamak'ta hükümet konağı inşaatı 2025 sonunda tamamlanacak

Mamak’ta yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatı hızla yükseliyor. Dış duvarları ve ana yapısı belirginleşen binanın, 2025 yılının son çeyreğinde tamamlanacağı öğrenildi.

Mamak Belediyesi’nin yanında inşa edilen yeni hükümet konağı projesi hızla ilerliyor. Geçtiğimiz mayıs ayında temeli atılan binanın, dış duvarları ve ana yapısının kaba hatları belirginleşmeye başladı. İnşaat alanında gözlemlenen çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken, yetkililer 2025 yılının son çeyreğinde tamamlanmasını hedefliyor. Şantiye sorumluları, temel atma sürecinin projeye hız kattığını belirterek, "Temel atma işleminden sonra çalışmalarımız çok daha hızlandı. Planlanan tarihte bitirileceğini düşünüyoruz" dedi. İnşaatın şu anki hızına göre herhangi bir gecikme beklenmediği vurgulandı. Tamamlandığında hükümet konağı, Mamak’ın en modern kamu binalarından biri olarak hizmet verecek.

dsfhgjhkj.jpg

HIZLA YÜKSELİYOR

Mamak Belediyesi’nin hemen yanında yapımı süren yeni hükümet konağının inşaatı hızla ilerliyor. Geçtiğimiz mayıs ayında temeli atılan konağın dış duvarları ve ana yapının kaba hatları belirginleşmeye başladı. İnşaat alanında yapılan gözlemler, işçilerin yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdüğünü ortaya koyuyor. 2025 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedeflenen hükümet konağı, Mamak’ta önemli bir kamu hizmet binası olarak planlanıyor.

sdghfg.jpg

ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

İnşaatın sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirten şantiye sorumluları, temel atma sürecinin ardından çalışmaların hızlandığını ifade etti. "Temelimizi geçtiğimiz aylarda attık. Çok şükür sorunsuz sıkıntısız bir şekilde devam ediyoruz. Temel atma işleminden sonra çalışmalarımız çok daha hızlandı" diyen sorumlu, projenin planlanan şekilde ilerlediğini vurguladı. Dış cephe ve ana binanın kaba inşaatının tamamlanmasıyla birlikte, iç yapı ve teknik donanımların montajına geçileceği kaydedildi.

sgfdg.jpg

2025 YILI HEDEFLENİYOR

İnşaat yetkilileri, hükümet konağının belirlenen tarihte bitirilmesinin planlandığını ve çalışmaların bu doğrultuda sürdüğünü açıkladı. Projenin şu anki hızına göre herhangi bir gecikmenin öngörülmediğini belirten yetkililer, "2025 yılının son çeyreğinde inşaatın tamamlanmasını hedefliyoruz. Tüm süreç planlandığı gibi ilerliyor" şeklinde konuştu. Hükümet konağı tamamlandığında, Mamak’ın en modern kamu binalarından biri olarak hizmete girecek.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.