Mamak'ta geleneksel ücretsiz sünnet şöleni başlıyor

Mamak'ta geleneksel ücretsiz sünnet şöleni başlıyor

Mamak Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ücretsiz sünnet şöleni için kayıtlar başlıyor. Mamak Belediyesi, 20 Temmuz’da, 75. Yıl Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek sünnet şöleni ile çocukların bu özel ve anlamlı gününü taçlandıracak.

Mamak Belediyesinin, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ücretsiz sünnet şöleni için kayıtlar başlıyor. Mamak Belediyesi, 20 Temmuz’da, 75. Yıl Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek sünnet şöleni ile çocukların bu özel ve anlamlı gününü taçlandıracak.

2-006.jpg

BAŞVURULAR DİJİTALDE

Mamak’ta sünnet sevinci başladı. Mamak’ta ikamet eden sünnet çağındaki çocuklar, Mamak Belediyesi tarafından sünnet ettirilecek. Belediye, 0-2 ve 6-15 yaş aralığındaki Mamak’ta ikamet eden çocukları, modern cerrahi yöntemlerle özel bir hastanede ücretsiz olarak sünnet ettirecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin, müracaat için web sitesi üzerinden dijital ortamdan başvurması gerekiyor.

Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen sünnet işlemi sonrasında çocuklara, asasından pelerinine, şapkasından gömleğine kadar baştan aşağı sünnet kıyafetleri de yine Mamak Belediyesi tarafından hediye edilecek.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.