Mamak'ta ER-KA Mobilya’nın yeni mağazası açıldı

Mamak'ta ER-KA Mobilya’nın yeni mağazası açıldı

Mamak’ta hizmete giren ER-KA Mobilya mağazası açılış töreni ile kapılarını halka açtı. Mağaza, sektördeki deneyimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Mamak’ta yeni bir soluk olmayı hedefliyor.

Mamak’ta hizmete giren ER-KA Mobilya mağazası, yoğun bir açılış töreni ile kapılarını halka açtı. ER-KA Mobilya, sektördeki deneyimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Mamak’ta yeni bir soluk olmayı hedefliyor. Bölge halkının büyük ilgi gösterdiği açılış, ER-KA Mobilya’nın kısa sürede bölgenin en çok tercih edilen mobilya mağazalarından biri olacağının sinyallerini verdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği açılış törenine; Mamak ve Elmadağ önceki dönem belediye başkanlarından Gazi Şahin, Kırıkkale Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, bölge muhtarları ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

basliksiz-2-001.jpg

“EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIZ”

Açılışta konuşma yapan iş yeri sahibi Ramazan Sara, mağazalarında Mamak halkına en kaliteli mobilyaları en uygun fiyatlarla sunmayı hedeflediğini dile getirdi. Duygularını ifade eden Sara, “Rabbime şükürler olsun, çok mutluyuz ve çok heyecanlıyız. Mamak halkına en iyi hizmeti sunacağız” dedi. Mağazanın hizmet anlayışına vurgu yapan Sara, vatandaşların her türlü mobilya ihtiyacını karşılayacaklarını belirtti. Mağazanın Mamak halkı için önemli bir hizmet sunacağını ifade eden Sara, şunları aktardı:

“Amacımız, değerli vatandaşlarımızın her türlü mobilya ihtiyaçlarını en kaliteli ve en uygun fiyatlarla karşılamalarını sağlamak. Bugün bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

basliksiz-3.jpg

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR

Açılışa özel birçok üründe indirim fırsatları sunduklarının altını çizen Sara, halkı mağazalara davet etti. Sara, özellikle elektronik ve ev eşyaları gibi ürün gruplarındaki indirimlere dikkat çekti. Çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam edeceklerini belirten Sara, “Mağazamızın açılışına özel hazırladığımız kampanyalarımız var. Tüm vatandaşlarımızı bu fırsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz. Bu vesileyle mağazamızın Mamak’a hayırlı olmasını diliyor, açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

ER-KA Mobilya’nın açılış törenine Mamak ve Elmadağ’ın önceki dönem belediye başkanlarından Gazi Şahin, Kırıkkale Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, bölge muhtarları ve çok sayıda davetli katılım sağladı. ER-KA Mobilya Mağaza, yeni konsepti ile Mamak’a renk katacak bir yer olma iddiasıyla öne çıkıyor. Geniş ürün yelpazesi ve modern tasarımı ile her zevke hitap eden mağaza, açılış günü yoğun ilgi gördü. Açılışa özel indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar, mağazaya adeta akın etti.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.