Mamak’ta çiftçiler için yeni yollar açıldı: Ulaşım süresi kısaldı

Mamak’ta çiftçiler için yeni yollar açıldı: Ulaşım süresi kısaldı

Kırsal mahallelerde hasat döneminde çiftçilerin ulaşımını kolaylaştırmak ve süreyi kısaltmak için Mamak Belediyesi, yeni yollar açtı. Çalışmalara katılan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, direksiyon başına geçerek, yol açımına katkıda bulundu.

Mamak Belediyesi, işlenmeyen arazi bırakmamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Kırsal mahallelerde hasat döneminde çiftçilerin ulaşımını kolaylaştırmak ve süreyi kısaltmak için yeni yollar açtı. Tarımın daha yoğun olarak yapıldığı Ortaköy, Lalahan ve Kutludüğün Mahallelerinde yoğunlaşan çalışmalara katılan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, direksiyon başına geçerek, yol açımına katkıda bulundu.

yoll.jpg

YENİ YOLLAR AÇILDI

Mamak Belediyesi, tarımsal kalkınmayı desteklemek ve çiftçilerin gelirlerini artırmak amacıyla üreticilerin yanında olmaya devam ediyor. Bu bağlamda da, tarla ve bahçelerin bağlantı yollarının genişletilmesi ve düzenlenmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor. Özellikle tarımın yoğun olarak yapıldığı Ortaköy, Lalahan ve Kutludüğün Mahallelerinde, çiftçilerin arazilerine daha kolay ulaşabilmesi için mevcut yollar genişletilme ve düzenlenme çalışmaları yapılarak, yeni yollar açıldı.

sahin.jpg

DİREKSİYON BAŞINA GEÇTİ, KEPÇE KULLANDI

Kadastral yolların açılış çalışmalarına Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de katıldı. Başkan Şahin, geçmiş yıllarda kepçe kullandığını dile getirerek direksiyonun başına geçti ve kepçe kullanarak çalışmalara destek verdi. Mamak'ta üreten ve emek harcayan çiftçilerin ürünlerini daha hızlı taşıyabilmesi için kadastral yolların açılmasının önemine vurgu yapan Şahin, çiftçilere bereketli bir hasat dönemi diledi.

yolll.jpg

BAŞKANA ÇİFTÇİDEN TEŞEKKÜR

Önceki yıllarda bozuk olan yollarda arazilerine giderken büyük bir ulaşım zorluğu yaşayan çiftçiler, yapılan alışmaların ardından tarlalarına, traktörleri ve otomobilleri ile kolaylıkla ulaşım sağlıyorlar. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten çiftçiler, yapmış olduğu hizmetten ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e teşekkür etti.

Kaynak:İlk Sayfa Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.