Mamak'ta bahar temizliği başladı: Pis kokulara önlem

Mamak'ta bahar temizliği başladı: Pis kokulara önlem

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe geneline yerleştirilen çöp konteynerlerini, cadde ve sokakları yaz döneminde oluşabilecek kötü koku ve görüntüye karşı temizliyor.

Havaların ısınması ve baharın kendini iyice hissettirmesiyle bahar temizliğine hız veren Mamak Belediyesi ekipleri, vatandaşların talepleri ve hazırlanan programlar çerçevesinde Mamak’ı bahara hazırlıyor. Belediye ekipleri Mamak'ta sürdürülebilir, temiz ve güvenli bir şehir yaşamı için temizlik çalışmalarına başladı. Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe geneline yerleştirilen çöp konteynerlerini, cadde ve sokakları yaz döneminde oluşabilecek kötü koku ve görüntüye karşı temizliyor. Sokakları süpürülüp yıkanan 64 mahallede temizlik faaliyetleri devam ederken vatandaşların toplum sağlığını olumsuz etkileyecek bakterilerden korunması hedefleniyor.

farketmezzzzz.jpg

PİS KOKULARA ÖNLEM

Mamak’ta sürdürülebilir, daha yeşil, daha temiz, daha güvenli, daha akıllı bir şehir yaşamı kurma çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları başladı. Mamak Belediyesine ait ekipler yaz aylarının yaklaşması ile birlikte çöp konteynerlerinde meydana gelebilecek kötü kokulara önlem olarak çalışmalara başladı. Belediye ekipleri konteyner yıkama araçları ile birlikte çöp konteynerlerini yıkayarak pis kokuların yayılmasını önlerken aynı zamanda sinek ve larva oluşumunu engelliyor.

farketmiuyotr.jpg

MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPILIYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri çalışma kapsamında sokakları süpürüp yıkayarak vatandaşları toplum sağlığını tehdit eden unsurlardan korumayı hedefliyor. Her gün farklı bölgelerde, boş arsalar da dahil olmak üzere mıntıka temizliği yaparak mahalleleri temizleyen belediye ekipleri, Mamak'ın daha düzenli ve temiz bir ilçe olmasını sağlamayı ve halk sağlığını korumayı hedeflediklerini ifade etti.

farketmezzzzzfkl.jpg

64 MAHALLEDE DEVAM EDECEK

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mamak’ın 64 mahallesinde temizlik çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Mahallelerdeki çöp konteynerleri, parklardaki çöp kutuları, oyun alanları, vatandaşların sosyalleşebildiği açık alanlar ve cadde ve sokaklardaki temizlik faaliyetleri hız kesmeden sürdürülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.