Mamak tek yürek oldu: Kırmızı beyaza boyandı

Mamak tek yürek oldu: Kırmızı beyaza boyandı

Mamaklılar A Milli Futbol Takımı'mızın EURO 2024 maçını Mamak Belediyesi tarafından 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekrandan izledi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de alana gelerek Mamaklıların milli maç heyecanına ortak oldu.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'ndaki son maçında Çekya'yı 2-1 yenerek, son 16'ya kaldı. Mamak Belediyesi, milli heyecanın birlikte yaşanması amacıyla 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’ne dev ekran kurdu ve maç sonunda büyük coşku yaşandı.

mama-mansq.jpg

MİLLİ TAKIM SON 16’YA KALDI

EURO 2024 F Grubu'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı, grubunun son maçında Çekya ile karşılaştı. Oldukça heyecanlı geçen maçta ay-yıldızlılar, Çekya'yı 2-1 yenerek, son 16'ya kaldı. Mamaklılar, Milli Takım’ın bu önemli maçını izlemek ve destek olmak için soluğu 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde aldı. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte maç büyük bir dikkatle takip edilirken, atılan goller ve galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşandı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, meydanı dolduran binlerce vatandaşla birlikte milli heyecanı yaşadı. Karşılaşmayı izlemeye gelen vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı. Alanı dolduran taraftarlar, milli takıma alkış ve tezahüratlarla destek verdi. Maç boyunca Türk bayrakları ve tezahüratlarla destek veren vatandaşlar, A Milli Futbol Takımı'nın attığı gollerde büyük sevinç yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle A Milli Futbol Takımı’nın son 16 turuna kalması büyük bir coşkuya sahne olurken vatandaşlar hoparlörden açılan şarkılarla galibiyeti kutladı.

TEBRİKLER TÜRKİYE’M

Ay-yıldızlıların galibiyet golü sonrası Başkan Şahin ve alanda bulunan binlerce vatandaş, büyük bir gurur ve sevinç yaşadı. Başkan Şahin, “Muhteşem bir zafer. Bu akşam, Millet Bahçemizde tek renk, tek yürek olduk. Sahada adeta şov yapan ‘Bizim Çocukları’ gönülden kutluyorum. Tebrikler Milli Takım. Tebrikler Türkiye’m” dedi. Maç sonunda kalabalık, galibiyetin tadını çıkardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.