Mamak halkı depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Mamak halkı depremzedeleri yalnız bırakmıyor

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı yaptığı çalışmalar ile depremzedeleri yalnız bırakmıyor. İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, “Memleketin her köşesinden deprem bölgesine yardım yağıyor. Destek veren yardımda bulunan gönüldaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi merkez üstü olan ve Günaydoğu bölgemizde 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremde arama kurtarma çalışmaları devam ederken yurdun dört bir yanından yardım yağıyor. Mamak AK Parti İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl yapılan yardım çalışmalarını gazetemize anlattı. Sarıgöl, AFAD ile koordineli çalışan ekipler vatandaşların getirdiği altı tır dolusu malzemeyi deprem bölgesine ulaştırdığını belitti. Vatandaşların duyarlı olduğunu belirten Başkan Sarıgöl, “Memleketin her köşesinden deprem bölgesine yardım yağıyor. Şuan Mamak’tan yardım göndereceğimiz tır bulamıyoruz. Azalsa da bu duyarlı davranış birlik ve beraberlik bu yardımlar kesilmez” diyerek yardımların devam ettiğini vurguladı.

a4ea652d-5f34-47ce-8961-1d67d8a42d07.jpg

“MAMAĞIMIZ İLE GURUR DUYUYORUM”

Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, “Teşkilat olarak deprem bölgesine yardım kampanyaları içinde 6 tır yardım malzemesi gönderdik. 2 tır Elbistan’a 3 tır Kahramanmaraş’a 1 tırı da Hatay’a yolladık. Yaptığımız çalışmaların hepsini AFAD ile koordineli bir şekilde yapıyoruz. Bugün vatandaşlardan gelen yardım malzemeleri var. Mamaklı vatandaşlarım yardım konusunda çok duyarlı davranıyor. Daha mahallelerimizde toplayamadığımız alamadığımız malzemeler var. Ben bu kadar destek olacağını beklemiyordum. Mamak’ımız ile gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

foygfjbxsaiyhxx.jpg

“TIR BULAMIYORUZ”

Sarıgöl, “Şuan dernek binaları, camilerimiz, belediyelerimizin spor salonları hepsi eşya ile dolu. Biz hepsini buraya getirip seçip düzenleyip koliliyoruz. Genelde AFAD yardım listesine uygun malzemeler geliyor. Kendi özel eşyalarını evdeki çorabını botunu bile getiren çocuklar var. Gıda malzemeleri ve sobalar geliyor. Şuan yardımlarımızı gönderecek tır bulamıyoruz. Memleketin her köşesinden deprem bölgesine yardım yağıyor. Şuan Mamak’tan yardım göndereceğimiz tır bulamıyoruz. Azalsa da bu duyarlı davranış birlik ve beraberlik bu yardımlar kesilmez” dedi.

foygfjvwiaeukej.jpg

ALLAH RAZI OLSUN

AK Parti İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl son olarak şu cümleleri kullandı. Sarıgöl, “Güzel ülkemizin dört bir yanından başlatılmış olan seferberliğimize AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı olarak 5 destek tırımızın yüklemesini gerçekleştirdik 25 teşkilat mensubumuzla birlikte bölgeye intikal ettik. Destek veren yardımda bulunan gönüldaşlarımızdan Allah Razı Olsun.”

Enes Boyacı/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.