Mamak Bilim Merkezi'ne başvurular yarın sona eriyor

Mamak Bilim Merkezi'ne başvurular yarın sona eriyor

Mamak Bilim Merkezi kayıtları yarın sona eriyor. Eğitimler 16 Temmuz’da başlayacak ve yaz boyu devam edecek. Tatil boyunca verimli vakit geçirmek isteyen öğrenciler etkinliğe yoğun ilgi gösteriyor.

Mamak Bilim Merkezi, yaz tatilinde verimli vakit geçirmek isteyen öğrenciler için yaz kursları düzenliyor. 28 Haziran'da başlayan kayıtlar yarın sona eriyor. Kurslar 16 Temmuz'da başlayacak ve bilime meraklı gençlere yönelik olacak. Sunulan kurslar arasında Temel Robotik ve Kodlama, Robotik Yazılım ve Kodlama Atölyesi, Ahşap Atölyesi, Yapay Zekayla Bilgilerin Modellenmesi ve Dekoratif Ahşap Süsleme bulunuyor. Belediye yetkilileri kurslarla gençlerin bilimsel meraklarını desteklemeyi ve kreatif düşünme becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

dffjf.jpg

KAYITLAR İÇİN SON GÜN

Mamak Bilim Merkezi, yaz tatilinin daha verimli geçmesini sağlamak amacıyla yaz kursları düzenliyor. 28 Haziran’da başlayan kurs kayıtları yarın itibariyle son buluyor. Bilime meraklı gençler, 16 Temmuz'da başlayacak dersler için kayıtlarını bireysel olarak veya dijital ortamdan yapabiliyor. Bu kurslar gençlerin bilimsel meraklarını desteklemek, kreatif düşünme becerilerini geliştirmek ve onlara eğlenceli, bilgi dolu bir tatil sunmak amacıyla hazırlanıyor.

farketemzs.jpg

BİLİM MERAKLILARINA ÖZEL KURSLAR

Mamak Bilim Merkezi, öğrencilere keyifli ve bilgi dolu bir tatil sunmak amacıyla birçok bilimsel kulüp ve aktiviteyle “Yaz Kursu” düzenliyor. 10-17 yaş arası öğrenciler için Temel Robotik ve Kodlama Kurs Programı, 7-13 yaş arası öğrenciler için Robotik Yazılım ve Kodlama Atölyesi ile Ahşap Atölyesi, 13-17 yaş arası öğrenciler için Yapay Zekayla Bilgilerin Modellenmesi, 8-13 yaş arası öğrenciler için ise Çocuklar İçin Dekoratif Ahşap Süsleme kursları düzenleniyor.

Bilim meraklısı çocuklar ve gençler kurslarda hem eğlenecek hem de öğrenme fırsatı bulacak.

farketexmess.jpg

HEDEF GENÇLER

Mamak Belediye Yetkilileri Bilim Merkezi'nin hedefinin bilime ilgi duyan öğrencilerin bu alanda sağlam bir altyapı hazırlamalarına ve kendilerini geliştirmelerine imkan sağlamak olduğunu ifade etti.

Merkez yöneticileri düzenledikleri yaz kursları ve atölyelerle gençlerin bilimsel meraklarını desteklemeyi, kreatif düşünme becerilerini geliştirmeyi ve öğrencilerin bilimsel bilgiye daha kolay erişmesini hedefliyor.

Kaynak:İlk Sayfa gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.