Mahalle sakinleri 'Trafik Lambası' istiyor

Mahalle sakinleri 'Trafik Lambası' istiyor

Altındağ’a bağlı Mehmet Akif Ersoy ile Celal Esat Arseven caddelerinin kesişim noktasında meydana gelen trafik kazalarına mahalle sakinleri tepki göstererek, “Kontrolsüz geçişin önlenmesi, kazaların son bulması için bu bölgeye trafik lambası şart" dedi.

Altındağ Doğantepe ve Gülpınar Mahallesi sakinleri, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Celal Esat Arseven Caddesi’nin kesişim noktasında sürücülerin kontrolsüz ve hızlı araç kullanması sonucu meydana gelen trafik kazalarına, tepki gösterdi. “Bölgede trafik lambasının olmaması kazalara davetiye çıkarıyor” diyen mahalleli, hemen hemen her gün en az bir tane kaza anına şahit olduklarını dile getirdi. Mahalleli, sokak aralarında kontrolsüz geçişin önlenmesi, geçiş üstünlüğünün belirlenmesi için Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Celal Esat Arseven Caddesi’nin kesişim noktasına trafik lambası yapılması için Büyükşehir Belediyesi’ne seslenerek çözüm istedi.

whatsapp-image-2022-12-14-at-11-21-45-3.jpeg

KAZA İZLEMEKTEN YORULDUK

Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “Bizler burada yaşanan trafik kazalarını ve çözümlerimizi gerekli yerlere şikâyet ettik. Trafik lambası olması gerektiğini söyledik ama sonuç olmadı. Çözüm bulunmadı. Sürücüler bu caddede hızla ilerliyor. Kontrolsüz ve dikkatsiz olan sürücülerinde kazalara sebebiyet verdiğine hemen hemen her gün şahit oluyoruz. Kaza izlemekten yorulduk” dedi.

whatsapp-image-2022-12-14-at-11-21-45-4.jpeg

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE SESLENDİLER

Sıklıkla kaza olan bölgede önlem olarak trafik lambasının yapılması gerektiğine değinen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a seslenen site sakinleri, şu sözleri kullandı: “Herkeste geçiş üstünlüğü var. Bu büyük bir sorun. Sürücüler, sokak arası olduğu için hem dikkatsiz, hem kontrolsüz, hem de hızlı geliyor. Sadece sürücüler için değil bizler ve çocuklar içinde tehlike arz ediyor. Mahalleli olarak bu durumdan çok sıkıldık. Kaza izlemek istemiyoruz. Can ve mal güvenliğimiz için bir an önce yapılması gereken yapılmalı. Mahalleli de rahat bir nefes almalı. Büyükşehir Belediyesi’ne sesleniyoruz. Bu kesişim noktasında daha fazla kaza olmaması için lamba şart.”

Buket Beslen/ İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.