MagicBook Art 14 modeli tanıtıldı: Dünyada bir ilk

MagicBook Art 14 modeli tanıtıldı: Dünyada bir ilk

Honor, dünyanın ilk 4320Hz PWM Dimming OLED ekranlı dizüstü bilgisayarı olan MagicBook Art 14'ü Snapdragon X Elite işlemcisiyle tanıttı. Model, yapay zeka destekli üretkenliği ve 15 saat pil performansıyla öne çıkıyor.

Honor, IFA Berlin 2024'te tanıttığı yenilikçi MagicBook Art 14 dizüstü bilgisayarının Qualcomm X Elite işlemcili versiyonunu piyasaya sundu Markanın yeni modeli, 3.1K çözünürlük sunan 14.6 inç OLED ekranı ile dikkat çekiyor ve 4320Hz PWM Dimming teknolojisiyle göz sağlığına duyarlı bir ekran deneyimi sağlıyor.

GÜÇLÜ İŞLEMCİ, ÜSTÜN PERFORMANS

Snapdragon X Elite işlemcisi, 12 çekirdekli ve 4.0 GHz hızında çalışıyor. Cihazın 45 TOPS'a kadar yapay zeka (AI) bilgi işlem gücü sunan gelişmiş NPU'su, yapay zeka destekli görevlerde üstün performans sunuyor. 1 TB SSD depolama ve 16 GB ile 32 GB RAM seçeneklerine sahip olan dizüstü bilgisayar, performansı ile profesyoneller için güçlü bir alternatif oluşturuyor.

İNCE VE HAFİF TASARIM

Sadece 10 mm kalınlığında ve 1 kg ağırlığındaki bu premium cihaz, magnezyum ve alüminyum alaşımdan üretilmiş gövdesiyle hafiflik ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. 15.2 saat boyunca 1080P video oynatma kapasitesi sunan OS Turbo 3.0 işletim sistemi, enerji verimliliği sağlıyor. Ayrıca, çıkarılabilir manyetik web kamerası ve MagicOS sayesinde Honor cihazları arasında kesintisiz iş birliği sağlanabiliyor.

Cihazın fiyatı henüz açıklanmamış olsa da, rekabetçi bir fiyatlandırma ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.