Madde bağımlısı genç dehşet saçtı: Ölü sayısı 4'e yükseldi

Madde bağımlısı genç dehşet saçtı: Ölü sayısı 4'e yükseldi

Bingöl'de, madde bağımlısı 19 yaşındaki Emir Can Zazaoğlu 9 kişiyi bıçakla yaralamıştı. Olayda ölü sayısının 4'e yükseldiği öğrenildi.

Bingöl'de olay, dün saat 13.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Eski Hal mevkiinde meydana geldi. Madde bağımlısı olan Emir Can Zazaoğlu, tartıştığı kişiyi bıçakla yaraladı.

Şüpheli, kaçarken de bıçakla çevredekilere saldırdı. Olayda 9 kişi yaralanırken, ihbar üzerine mahalleye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi ve Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Ekrem Burhanettin Budancamanak ile Erdal Çaparlar hayatını kaybetmişti.

ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Fikri Carfi ve Özcan Aydın’ın da hayatını kaybetmesiyle can kaybı 4’e yükseldi. Hastanelerdeki 5 kişinin tedavisi devam ediyor.

Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı. Zazaoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. Bu arada şüphelinin bir kişiyi bıçakladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.