Maçoğlu kararını verdi: Yeni seçimde batıdaki o ilçeden aday oldu

Maçoğlu kararını verdi: Yeni seçimde batıdaki o ilçeden aday oldu

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun 31 Mart seçimlerinde batıdaki illerden birinde aday olacağı iddia edilmişti. İzmir, Aydın ve İstanbul için adı geçen Maçoğlu’nun kararının İzmir’den yana olduğu söylenildi.

'Komünist Başkan' olarak bilinen Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun aday olmayı düşündüğü iller arasında İzmir'i de sayması gündeme damga vurmuştu. Mehmet Maçoğlu, en son, "İzmir'de belediyeciliğin kötü yapıldığını düşünmüyorum. Biz daha iyi yaparız diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

macoglu-2.jpg

İzmir’in yerel internet haber sitelerinden biri olan Yeniasır.com’da yer alan habere göre Fatih Mehmet Maçoğlu, Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) İzmir Çiğli Belediye Başkan Adayı olacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum