Lucas Torreira için flaş transfer iddiası

Lucas Torreira için flaş transfer iddiası

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira'nın Boca Juniors ile transfer görüşmelerine girdiği öne sürüldü. Arjantin ekibinin Leandro Paredes için de temaslarda bulunduğu, ancak Torreira'nın transferinin daha muhtemel olduğu bildirildi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira'nın Boca Juniors ile transfer görüşmelerine girdiği öne sürüldü. Arjantin ekibinin Leandro Paredes için de temaslarda bulunduğu, ancak Torreira'nın transferinin daha muhtemel olduğu bildirildi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray ilk 11'inin en önemli parçalarından biri olan Lucas Torreira için Arjantin basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

PAREDES VE TORREIRA HEDEFİ

Teknik direktörlük görevine Fernando Gago'yu getiren Boca Juniors'ın Leandro Paredes ve Lucas Torreira'nın peşinde olduğu öne sürüldü.

El Crack Deportivo'da yer alan habere göre Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme, Torreira'yı 2025 yılında takıma kazandırmayı planlıyor.

"TORREIRA GELMEYE PAREDES'TEN DAHA YAKIN"

Konuyla ilgili konuşan gazeteci Damian Rancez, "Torreira'nın Boca'ya transferinde her şey yolunda. Riquelme'nin işaret ettiği kişi o ve gelmeye Paredes'ten daha yakın" ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki Torreira'nın Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.