LÖSEV Vakfı kurucusu Üstün Ezer kimdir? Ankara’da LÖSEV Hastanesi nerede? LÖSEV ücretli mi?

LÖSEV Vakfı kurucusu Üstün Ezer kimdir? Ankara’da LÖSEV Hastanesi nerede? LÖSEV ücretli mi?

Bir vakıf olarak kurulan LÖSEV’in sloganı ‘Önce Çocuklar İyileşsin’dir. LÖSEV’İN Açılımı ise Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’dır. Peki, LÖSEV Vakfı kurucusu Üstün Ezer kimdir? Ankara’da LÖSEV Hastanesi nerede? LÖSEV ücretli mi?

LÖSEV 8 kasım 1998 yılında Dr. Üstün Ezer tarafından lösemili çocukları tedavi ve eğitim amacı ile Ankara’da kurulmuştur. Peki, LÖSEV Vakfı kurucusu Üstün Ezer kimdir? Ankara’da LÖSEV Hastanesi nerede? LÖSEV ücretli mi? İşte tüm detaylar:

2022 ANKARA LÖSEV HASTANESİ NEREDE?

Ankara İncek’te bulunan LÖSANTE hastanesi hem yetişkin hastalara hem de çocuk hastalara hizmet vermektedir. İlk olarak 2013 yılında hizmet vermeye başlayan hastane tamamen gönüllü kişilerin yardımları ve hasta yakınlarının destekleri sayesinde ayakta durmaktadır.

ÜSTÜN EZER KİMDİR? NEREDE DOĞMUŞTUR?

Üstün Ezer, 1958 yılında Kayseri’de doğmuştur. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Ezer eğitimini ilerleterek çocuk kan hastalıkları konusunda uzmanlaşmıştır. 1990 yılında Gazi Tıp Fakültesinde pediatrik hematolog unvanını almıştır.

losev-vakfi-kurucusu-ustun-ezer-kimdir-ankarada-losev-hastanesi-nerede-losev-ucretli-mi-2.jpg

LÖSEV ÜCRETLİ Mİ?

LÖSEV Vakfı hasta ailelerinden herhangi bir para talep etmemektedir. Bağış usulü ile yardımseverlerden gelen yardımları kabul etmektedir.

LÖSEV’E NASIL BAĞIŞ YAPILIR?

LÖSEV’e yardımda bulunmak isteyen kişiler losev.org.tr adresine girerek ‘diğer bağış yöntemleri’ uzantısından bağışlarını yapabilirler.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.