Lingo Türkiye Sunucusu Kemal Uçar kimdir? Kemal Uçar nereli ve kaç yaşındadır?

Lingo Türkiye Sunucusu Kemal Uçar kimdir? Kemal Uçar nereli ve kaç yaşındadır?

Kemal Uçar’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Kemal Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Kemal Uçar kimdir? Kemal Uçar nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Kemal Uçar’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Kemal Uçar kimdir? Kemal Uçar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Kemal Uçar’ın biyografisini haberimizde derledik...

Kemal Uçar Kimdir?

Kemal Uçar, 1985 yılında Adana'da doğmuş bir Türk oyuncu, oyun yazarı ve senaristtir. Tiyatro kökenli olan Uçar, televizyon kariyerine Sınıf ve Ezel dizileriyle başlamıştır. Son olarak Payitaht Abdülhamid ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizilerinde rol almıştır.

Ayrıca, Dublörün Hikâyesi adlı tiyatro oyununda oyuncu, yazar ve yönetmen olarak görev yapmaktadır. Lise eğitimini Adana'nın Seyhan Rotary Anadolu Lisesi'nde tamamlamış ve Ankara Üniversitesi DTCF'de Amerikan Dili ve Edebiyatı eğitimi almıştır.

Sahne hayatına Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Tiyatro Topluluğu'nda başlamış ve Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kursiyer olarak devam etmiştir. İstanbul'a taşındıktan sonra televizyon projelerinde yer almaya başlamıştır.

Kemal Uçar, Ezel dizisindeki rolüyle büyük prodüksiyon deneyimini yaşamıştır. Reklamlar, dizi ve filmlerde çeşitli roller üstlenmiştir. Ayrıca Tut Sözünü adlı filmin senaryosunu yazmış ve performans sergilemiştir. Dublörün Hikâyesi adlı tiyatro oyununun da yazarlarından biridir ve oyunda rol almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.