Lale Cangal kimdir? Cemal Hünal boşandı mı?

Lale Cangal kimdir? Cemal Hünal boşandı mı?

Issız adam adlı filmde hayat verdiği 'Alper' karakteriyle yıllarca gündemden düşmeyen ve genç kızların kabusu haline gelen Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal'dan boşandığı öne sürüldü. Lale Cangal kimdir? Cemal Hünal boşandı mı? soruları gündeme geldi.

Issız adam adlı filmde hayat verdiği 'Alper' karakteriyle yıllarca gündemden düşmeyen ve genç kızların kabusu haline gelen Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal'dan boşandığı öne sürüldü. Lale Cangal kimdir? Cemal Hünal boşandı mı? soruları gündemdeyken, o iddialara flaş yanıt geldi.

İşte detaylar..

LALE CANGAL KİMDİR?

Lale Cangal, 1981 yılında Hollanda‘da doğdu. Cangal, 43 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümünden mezun olan Cangal, Yeniden Başla, Annem, Benden Baba Olmaz, Dudaktan Kalbe, Kurtlar Vadisi Pusu, Emret Komutanım, Herkes mi Aldatır ve Araf Zamanı isimli dizi ve filmlerde yer almıştır. Öte yandan İstanbul Opera Balesi ve Borusan filarmoninin kemancısıdır.

Lale Cangal, 2011 yılında oyuncu Cemal Hünal ile evlendi. Bu evliliğinden Doğan Atilla isminde bir oğlu oldu. Cangal çocuğunun olmasının ardından oyunculuğa ara vererek kendi adını taşıyan bir takı markası kurdu.

FLAŞ AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde evliliklerinde sorunlar yaşadığı iddia edilen çift, haberleri doğrulayarak boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.