Kuşunlar'daki denetimsizlik madde bağımlılarını bölgeye çekti

Kuşunlar'daki denetimsizlik madde bağımlılarını bölgeye çekti

Geçtiğimiz günlerde personel eksikliği nedeniyle yaşanan sorunları dile getirdiğimiz Kusunlar Anı Parkı’nda uyuşturucu kullanıldığı ortaya çıktı. Parkın tuvaletlerinde uyuşturucu materyalleri görüldü. Vatandaşlar, park için acil görevlendirme bekliyor.

Ulus gazetesinden Mert Çebişci'nin haberine göre, geçtiğimiz günlerde görevli eksikliği nedeniyle gündeme gelen Kusunlar Anı Parkı’nda uyuşturucu kullanıldığı ortaya çıktı. Güvenlik ve denetim eksikliği, parkın kötü niyetli kişilerin uğrak noktası haline gelmesine yol açtı. Parkın tuvaletlerinde uyuşturucu madde kullanıldığı ve bu esnada kullanılan materyallerin hala olay yerinde olduğu tespit edildi. Konu ile ilgili çevrede yaşayan vatandaşlar tedirginliklerini belirterek, “Burası zaten ıssız bir yer. Bu tür kullanımlara oldukça müsait bir alan. Kim bilir daha neler oluyor da bizler göremiyoruz. Yetkililerin bu soruna acilen çözüm bulmasını bekliyoruz" dedi.

uyusturucu-duzenegi-normal.jpg

UYUŞTURUCU KULLANIMI ORTAYA ÇIKTI

Kusunlar Anı Parkı'nda görevli bulunmamasının ciddi bir sorunlara yol açtığı ortaya çıktı. Parkta yapılan gözlemler ve vatandaşların ifadeleri parkta uyuşturucu kullanıldığını gözler önüne serdi. Güvenlik ve denetim eksikliği nedeniyle park, kötü niyetli kişilerin uğrak noktası haline gelmiş durumda. Yapılan gözlemlere göre parkın tuvaletinde uyuşturucu madde kullanıldığı ve bu esnada kullanılan materyallerin ise hala olay yerinde olduğu görüldü.

Bu durum parkın güvenliğini tehlikeye atmakla kalmayıp, aynı zamanda çevrede yaşayan insanların da tedirgin olmasına neden oluyor. Vatandaşlar, parkta güvenliğin sağlanması ve uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi için acil olarak önlem alınmasını talep ediyor.

sdfghjko.jpg

VATANDAŞ TEDİRGİN

Bir vatandaş Kusunlar Anı Parkı'ndaki uyuşturucu kullanımıyla ilgili olarak, "Parkımızın güvenli olmaması bizi çok endişelendiriyor. Özellikle çocuklarımızı buraya getirmekten korkar hale geldik. Güvenlik önlemlerinin artırılmasını ve parkın daha sık denetlenmesini istiyoruz. Burası zaten ıssız bir yer. Bu tür kullanımlara oldukça müsait bir alan. Kim bilir daha neler oluyor da bizler göremiyoruz. Yetkililerin bu soruna acilen çözüm bulmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

dfgh.jpg

ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Kusunlar Anı Parkı'ndaki görevli eksikliği, su israfı ve hijyen problemleri gibi daha önce dile getirdiğimiz sorunlar şimdi de parkta uyuşturucu kullanımının tespit edilmesiyle daha da ciddileşti. Güvenlik ve denetim yetersizliği, parkın kötü niyetli kişilerin uğrak noktası haline gelmesine neden oluyor.

Vatandaşlar parkta güvenlik önlemlerinin artırılmasını, sürekli görevli bulundurulmasını ve düzenli temizlik yapılmasını talep ediyor.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.