Köpek katliamı yalanına kendileri de inanmamış

Köpek katliamı yalanına kendileri de inanmamış

Sözde hayvan severlerin “Altındağ’da köpek katliamı” yalanına dair şimdi de “belge” niteliğinde yazışmalar ortaya çıktı. Bölgeyi en iyi bilen arkadaşları “itlaf falan yok” diyor, diğerleri “amacın ne” deyip susturuyor.

“Altındağ’da köpek katliamı” iddiasının altından “hayvan mezarlığı” çıkmıştı. haberilksayfa'nın haberine göre, sözde hayvan severlerin “Altındağ’da köpek katliamı” yalanına dair şimdi de “belge” niteliğinde yazışmalar ortaya çıktı. Bölgeyi en iyi bilen arkadaşları “itlaf falan yok” diyor, diğerleri “amacın ne” deyip susturuyor.

Ankara’da bir grup sözde hayvan severin, gece gizlice girdikleri hayvan mezarlığını kazıp, açığa çıkardıkları cesetlerin görüntülerini “Altındağ Belediyesi köpek katliamı yaptı” diye servis ettiği anlaşılmıştı.

2.jpg

SÖMÜRÜDE SINIR TANIMIYORLAR

Muhalif basın ile sosyal medyada “köpek katliamı” diye yayılmak istenen görüntülerin, Altındağ Belediyesine ait “hayvan mezarlığına” ait olduğunun açıklanmasıyla provokasyon ellerinde patlamıştı. Belediye, Geçici Bakımevi sınırları içerisindeki bu yerin, doğal ölümü gerçekleşen ve/veya trafik kazalarına ya da enfeksiyona bağlı sebeplerle ölen sokak hayvanlarının gömüldüğü hayvan mezarlığı olduğunu, vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine yaşamını yitiren hayvanların toplanıp, bu alana gömüldüğünü açıklamıştı.

KENDİ ARALARINDAKİ YAZIŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Şimdi de “köpek katliamı” yalanına dair “belge” niteliğinde yazışmalar ortaya çıktı. Sözde hayvan severlerin whatsapp grubunda yaptıkları yazışmalara göre, ortaya attıkları bu yalana kendi içlerinden itiraz edenler olmuş.

1-001.jpg

“YOK İTLAF FALAN DELİ OLCAM”

Altındağ’ı, Altındağ’daki sokak köpeklerini çok iyi bildiğini, belediyenin sokak köpekleri konusunda kendilerine hep yardımcı olduğunu söyleyen bir hayvan sever “yahu yok itlaf falan deli olcam arkadaşlar bilmediğiniz bölge ile ilgili yorum yapıyorsunuz” diyor.

"GÖNÜLLÜLER BU SABAH BARINAKTAYDI"

Bu kişi grupta aynen şunları yazıyor: "Yahu yok itlaf falan deli olcam arkadaşlar bilmediğiniz bölge ile ilgili yorum yapıyorsunuz. İçeriyi barınağı biz biliyoruz senelerdir. Orda biz ne mücadele verdik yapılan şeyi aklım almıyor adam katliam yapacak ama bizleri arayıp gelin barınağa istediğiniz zaman mı diyecek. Yapmayın gözünüzü seveyim. Daha bu sabah bölge gönüllüleri barınaktaydı eksik yanlış bir şey görmediler.”

"ÖLÜ HAYVANLAR ORAYA GETİRİLİYOR"

Bölgeden bir gönüllü olan kişi ayrıca, “Arka taraf mezbaha. Çöp toplayan araçlar ölü hayvan bulunca oraya getiriyor” bilgisini paylaşıyor. (Nitekim belediye, kazılan yerin barınak sınırları içerisindeki hayvan mezarlığı olduğunu, doğal yollarla ölen hayvanların buraya gömüldüğünü açıklamıştı.)

AMACINIZ NE?

Gruptan bazı kişiler ise, bölgeden biri olan bu arkadaşlarının bu anlattıklarına karşın “amacınız ne” cevabını verip, yalanlarında ısrar ediyor.

Hayvan sever grubun kendi içlerinde yaptığı bu yazışmalar, Seçil Belen Balık adlı x hesabından böyle paylaşıldı:

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.