Konya’da Bakkalda Dehşet: Müşteri, Esnafı Bıçakladı
Konya’nın Meram ilçesinde bir bakkalda yaşanan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre gün içinde aynı bakkala üç kez gelen müşteri ile dükkan sahibi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Konya’nın Meram ilçesinde bir bakkalda yaşanan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre gün içinde aynı bakkala üç kez gelen müşteri ile dükkan sahibi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada dükkan sahibi A.H., müşteri tarafından bıçakla yaralandı.
Olay, Çaybaşı Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı bakkal sahibi, ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.
Saldırı sonrası kaçan şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre saldırganın gün içinde aynı dükkâna üç kez geldiği ve ruhsal durumunun yerinde olmadığı iddia edildi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.