Konuşma yetisini kaybetti denilmişti: Peker Açıkalın’dan video geldi

Konuşma yetisini kaybetti denilmişti: Peker Açıkalın’dan video geldi

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın, geçirdiği beyin kanamasının ardından hakkında çıkan sağlık sorunları iddialarına doktoruyla birlikte yanıt verdi. Açıkalın, hayranlarına çektiği video ile sürpriz yaptı.

Avrupa Yakası'nın sevilen ismi Peker Açıkalın, geçtiğimiz günlerde hakkında ortaya atılan sağlık sorunları iddialarıyla gündeme gelmişti. Beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği yönündeki haberler hayranlarını endişelendirmişti. Ancak ünlü oyuncu, doktoruyla birlikte yaptığı açıklamada bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

"Konuşmamda ve yürümemde bir sakatlık yok" diyen Açıkalın, sağlık durumunun iyi olduğunu vurguladı. Doktoru ise oyuncunun esprilerine devam ettiğini ve sağlıklı olduğunu ifade etti. Hatırlanacağı üzere, Açıkalın daha önce de bir kalp krizi geçirmişti. Bu kez ortaya atılan beyin kanaması iddiaları da sevenlerini oldukça korkutmuştu. Ancak oyuncu, yaptığı açıklama ile hayranlarını rahatlattı.

Peker Açıkalın'ın eşi Çiğdem Açıkalın da daha önce yaptığı açıklamada, oyuncunun dört ay önce bir operasyon geçirdiğini ve şu an konuşmasının iyi olduğunu belirtmişti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.