Klozete yeni doğan bebeğini bırakmıştı: O kadın tutuklandı

Klozete yeni doğan bebeğini bırakmıştı: O kadın tutuklandı

Yeni doğan bebeği Türkiye'de bir klozete bırakarak terk eden Rus anne ve büyükannesi, Moskova'ya kaçmaya çalışırken polis tarafından tutuklandı.

Antalya Havalimanı’nda pazar akşamı temizlik görevlisi, engelli tuvaletinde klozet içinde yeni doğmuş bir bebek buldu. Olayın ihbar edilmesi üzerine harekete geçen polis, bebeğin, 12 dakika önce Rusya vatandaşı Ekaterina Burnazkina tarafından terk edildiğini tespit etti. Ekaterina'nın annesi Elena Burnazkina ile birlikte pasaport kontrol noktasına giderek ülkeden çıkış yapmaya hazırlandığı belirlendi. Moskova’ya gitmek üzere olan anne ve kızı, Antalya Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı.

BEBEĞE MÜDAHALE EDİLDİ

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan bebek hastaneye kaldırılırken, Ekaterina Burnazkina ise başka bir hastanede tedavi altına alındı.

ANNE VE KIZI TUTUKLANDI

Gözaltı sürecinin ardından Elena Burnazkina, pazartesi akşamı adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Ekaterina Burnazkina'nın ise hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra ifadesi alındı ve dün akşam saatlerinde çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanmasına karar verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.