Kırşehirliler büyük açılışta hemşehrilerini yalnız bırakmadı

Kırşehirliler büyük açılışta hemşehrilerini yalnız bırakmadı

Siteler’de açılan Caissa Mobilya ve BEKO Göktürk mağazasında Kırşehirliler, hemşehrilerine yoğun katılımla destek verdi. Coşkuyla açılan mağaza, Siteler’in ilk beyaz eşya bayisi olarak hizmete girdi.

Altındağ'ın Siteler semtinde Caissa Mobilya ve BEKO Göktürk mağazası, geniş katılımlı bir törenle açıldı. Törene, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Orhan Kaya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Köylüoğlu, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar KIRSİAD Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Hasan Ardıç ve Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı gibi önemli isimler katıldı.

Ulus’a konuşan Hüseyin Taklacı, “Siteler’de böyle bir atılım olması gerekiyordu. İlk defa bir beyaz eşya bayisi açıldı. Orhan ve Mehmet Kaya’yı bu atılımlarından dolayı tebrik ederim. Bundan sonra diğer büyük markaları da buraya çekip Siteler’in gelişmesine destek vereceğiz” dedi. İlk beyaz eşya bayisi olduklarını vurgulayan Orhan Kaya, “Sitelerde öncü olmak istiyoruz. Diğer büyük markaların da buraya gelip buradaki istihdama katkıda bulunmaları için ön ayak olmak en büyük hedefimiz” şeklinde konuştu.

2-001.jpg

YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Altındağ’ın Siteler semtinde, Caissa Mobilya ve BEKO Göktürk mağazası geniş katılımlı bir törenle hizmete girdi. Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Orhan Kaya ve kardeşi Mehmet Kaya’nın ev sahipliği yaptığı açılışa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Köylüoğlu, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Kırşehirli Dernekler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, KIRSİAD Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Hasan Ardıç ve Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı gibi pek çok iş insanı katıldı. Tören, iş dünyasının ve yerel yöneticilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

1-001.jpg

SİTELERDE İLK

Ulus’a konuşan Orhan Kaya, beyaz eşya bayisi olarak sitelerde ilk olduklarını vurgulayarak, “Babamızdan kalan bu binayı değerlendirmek istedik. Bu değerlendirme için de burada ilk olan beyaz eşya bayiliğini açmak istedik. Sitelerde bu şekilde bir yenilik olarak öncü olmak istiyoruz. Diğer büyük markaların da buraya gelip buradaki istihdama katkıda bulunmaları için ön ayak olmak istiyoruz. İlk beyaz eşya bayiliğini biz aldık. Umuyorum ki bu sayı artarak devam edecek ve bu bölge büyümeye devam edecek” dedi.

4-001.jpg

BAŞKAN TAKLACI’DAN ÖVGÜ

Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ise işletme sahibi Orhan Kaya ve kardeşi KIRSİAD üyesi Mehmet Kaya’ya tebriklerini ileterek, “Burada böyle bir atılım olması gerekiyordu. Siteler özellikle mobilya imalatında Türkiye’de öncü. Burada da bir ilk gerçekleşti. İlk defa bir beyaz eşya bayisi açıldı. Orhan ve Mehmet Kaya’yı bu atılımlarından dolayı tebrik ederim. Siteler için önemli bir adım olacak. Bundan sonra diğer büyük markaları da buraya çekeceğiz. Mobilya imalatında marka olan Siteler müşterilerine her hizmeti sunan dev bir yer haline gelecek” şeklinde konuştu.

KIRŞEHİRLİLERDEN YOĞUN İLGİ

Kırşehirliler, Orhan ve Mehmet Kaya’yı bu önemli günde yalnız bırakmadı ve açılışa yoğun bir kalabalıkla katılım gösterdi. Siteler semtindeki açılışta, Kırşehirliler hemşehrilerine destek olmak amacıyla büyük bir ilgi gösterdi. Tören boyunca Kırşehirli iş insanları ve dernek üyeleri, Kaya kardeşlerin başarılarını takdir etti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Kırşehirliler, dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.