Kırşehirli yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster’de profesörlere taş çıkardı

Kırşehirli yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster’de profesörlere taş çıkardı

İlkokul mezunu Kırşehirli yarışmacı Kazım Erdem, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şimdiye kadar gelmiş geçmiş pek çok profesöre taş çıkardı. Hoş sohbetiyle de büyük beğeni topladı. 200 bin TL ödül kazandı.

Kırşehirli yarışmacı Kazım Erdem, Oktay Kaynarca’nın sunumuyla ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümüne damga vurdu.

Kırşehir şivesiyle konuşan ve hoş sohbetiyle büyük beğeni toplayan Kazım Erdem’in, merhum halk ozanı Neşet Ertaş’la olan anısı da gururlandırdı.

Kazım Erdem ayrıca, ilkokul mezunu olmasına rağmen yarışmada iyi bir performans sağlayarak, 300 bin TL’lik soruyu açtırmayı başardı.

Kazım Erdem, “TÜİK nüfus istatistikleri portalının verilerine göre, 2023’te kız bebeklerine en çok verilen ad hangisi olmuştur?” şeklindeki 300 bin TL’lik soru karşısında yarı yarıya joker hakkını kullandı.

Şıklar Asel, Zeynep, Pelinsu ve Ela’ydı. Yarı yarıya joker hakkını kullanınca geriye Asel ile Zeynep kaldı.

200 BİN TL KAZANDI

Yanlış cevap vermesi halinde ödülü 50 milyon TL’ye düşecekti. Risk almayarak yarışmadan çekilerek 200 bin TL ödülün sahibi oldu.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CEVAP VERSE BİLECEKTİ

Kazım Erdem, çekilip 200 bin TL ödülü garantiledikten sonra, Oktay Kaynarca’nın devam etseydin hangi şıkkı seçerdin sorusu karşısında “Asel” derdim dedi. Ve doğru cevabın Asel olduğu anlaşıldı.

BÜYÜK ÖVGÜ ALDI

Kırşehirli Kazım Erdem’in Kim Milyoner Olmak İster’deki samimi hoş sohbeti ve gösterdiği başarı hemşerilerinden büyük övgü aldı. Sosyal medyada “Kazım Erdem 54 yaşında, Kırşehir'de doğmuş ve İstanbul’da yaşıyor. İlkokul mezunu olan ve servis şoförü olarak çalışma hayatına devam eden Kazım Bey, kendi yazdığı bir kitabını yayımlama şansını yakalamış” yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.