KGM duyurdu! Bu yollarda çalışma var

KGM duyurdu! Bu yollarda çalışma var

Karayolları Genel Müdürlüğü, çeşitli bölgelerde devam eden yol çalışmaları nedeniyle sürücüleri dikkatli olmaya çağırdı. Yapılan çağrıda, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması önemle vurgulandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), devam eden yol çalışmaları hakkında sürücüleri uyardı. KGM'nin yol durumu bültenine göre, birçok bölgede yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor ve bu kesimlerde trafik akışına dikkat edilmesi gerekiyor.

TAG Otoyolu'nun Osmaniye-Düziçi kavşaklarındaki Şekerdere viyadüğünde yapılan genleşme derzi yenileme çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 51-52. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle Ankara-Kahramankazan istikametinde trafik, servis yolundan yönlendiriliyor.

Tekirdağ-Muratlı yolunun 24-27. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kesimde ulaşım, tek şeritten gidiş-geliş şeklinde gerçekleştiriliyor.

Denizli-Kale-Muğla yolunun 39-44. kilometreleri arasında, Diyarbakır-Silvan yolunun 10-13. kilometreleri arasında ve Nevşehir-Aksaray yolunun 30-42. kilometreleri arasında devam eden yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım bu bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 43-46. kilometrelerinde yapılan asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Bursa-İnegöl istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 25-36. kilometrelerinde devam eden üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım, tek şeritten kontrollü olarak yapılıyor.

Seydikemer-Söğüt yolunun 3-4. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Zonguldak-Devrek yolunun 4-5. kilometrelerinde yapılan şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları sebebiyle Zonguldak istikameti kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, bu bölgelerde seyahat edecek sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmelerini ve hız limitlerine uymalarını önemle hatırlattı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.