KGM duyurdu! Alternatif yolları tercih edin

KGM duyurdu! Alternatif yolları tercih edin

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre Kuzey Marmara Otoyolu'nda Sevindikli-İzmit kavşakları arasında bakım çalışmaları nedeniyle trafik güney taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak. Diğer yollarda da benzer çalışmalar sürüyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), yurt genelinde devam eden yol çalışmaları nedeniyle bazı yolların kapatıldığını ve trafik akışının alternatif güzergahlardan sağlandığını duyurdu. Kuzey Marmara Otoyolu'nda Sevindikli-İzmit kavşakları arasında kuzey taşıma yolundaki (Ankara-İstanbul yönü) bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla trafik güney taşıma yoluna aktarılacak. Bu süreçte trafik iki yönlü olarak güney yolundan ilerleyecek.

Kapatılan diğer yollar ve alternatif güzergahlar:

  • Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara Yolu: 45-47. kilometreler arasında Akıncılar Köprülü Kavşağı'nda yapılan çalışmalar nedeniyle yolun iki yönü de kapalı. Sürücüler, servis yollarını kullanacak. Ankara yönünden gelen araçlar otoyol ve TUSAŞ'a Veteriner Köprülü Kavşağı üzerinden, otoyol ve TUSAŞ yönünden gelen araçlar ise Kahramankazan yönüne Saray Köprülü Kavşağı'ndan dönüş yaparak ulaşım sağlayacak.

  • Çanakkale-İzmir Yolu: Petkim Köprülü Kavşağı'ndaki çalışmalar sebebiyle Aliağa-İzmir yönü kapalı. Trafik, İzmir-Aliağa istikametinde iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

  • Kemer Ayrımı-Burdur Yolu: 5-19. kilometreler arasında yapılan bölünmüş yol çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

  • Gaziantep Çevre Yolu: Burç mevkisinde köprü yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

  • Of-Çaykara Yolu: 10-26. kilometrelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle yol tek şeritten kontrollü ilerliyor.

  • Malatya-Gölbaşı Yolu: 2-4. kilometrelerde yapılan çalışmalardan dolayı trafik servis yoluna yönlendirildi.

  • Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolu: İnegöl-Bozüyük istikameti arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle trafik, İnegöl-Bursa istikametinden iki yönlü olarak veriliyor.

  • Suluova-Amasya Yolu: 28-39. kilometrelerinde tünel çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

  • Nevşehir-Aksaray Yolu: 30-42. kilometrelerinde devam eden çalışmalar nedeniyle trafik bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü sağlanıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.