Kerem Aktürkoğlu, Benfica'daki gol serisini sürdürüyor!

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'daki gol serisini sürdürüyor!

Portekiz Premier Ligi'nde Gil Vicente karşısında 5-1 kazanan Benfica'da Kerem Aktürkoğlu, takımını öne geçiren golü atarak dikkatleri üzerine çekti. Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı dördüncü maçta üçüncü kez fileleri havalandırdı.

Benfica, Portekiz Premier Ligi'nin 7. haftasında evinde Gil Vicente'yi 5-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Maçta 1-0 geriye düşen Benfica'yı öne geçiren gol, Türk futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. Kerem, yeni takımında çıktığı dördüncü maçta üçüncü golünü kaydederek performansını yükseltmeye devam etti.

PORTEKİZ BASININDA AKTÜRKOĞLU FIRTINASI

Portekiz basını, Kerem Aktürkoğlu'nun performansını övgülerle manşetlere taşıdı. A Bola, "Kerem, Benfica'da ilk dört maçında üç ve daha fazla gol atan ilk yeni transfer oldu. Bu başarı en son Jonas tarafından 2014'te gerçekleştirilmişti" ifadelerini kullandı. Record ise "Kerem Aktürkoğlu, Jonas ritmindeki soğukkanlılığıyla dikkat çekiyor" şeklinde yorum yaptı.

BRUNO LAGE'DEN ÖVGÜ

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, maç sonu basın toplantısında Kerem’in performansına övgüde bulundu. Lage, "Herkes gelir gelmez gol atan Aktürkoğlu gibi değil" diyerek oyuncusunun takıma hızlı uyum sağladığını belirtti. Ayrıca yeni transferlerin adaptasyon sürecine dikkat çekerek, tüm oyuncuları en iyi şekilde takıma entegre etmeye çalıştıklarını ifade etti.

MAÇIN DÖNÜM NOKTASI

O Jogo gazetesi, Kerem’in golünü maçın dönüm noktası olarak nitelendirirken, Bola Na Rede ise "Kerem’in kafa vuruşuyla Benfica geri dönüş yaptı" diyerek, kritik anın altını çizdi. Notícias ao Minuto, Kerem'in attığı kafa golüyle Benfica'yı 2-1 öne geçirdiğini ve takımın galibiyet yolunu açtığını vurguladı.

İSTATİSTİKLERLE KEREM AKTÜRKOĞLU

Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı 4 maçta 3 gol atarken, 2 asist yaptı. Bu performansıyla Portekiz'deki futbolseverlerin dikkatini çeken Aktürkoğlu, Benfica'daki etkileyici formunu sürdürmeye devam ediyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.