Kent lokantaları yayılıyor: Şimdi de o ile açılacak

Kent lokantaları yayılıyor: Şimdi de o ile açılacak

Bir ile daha kent lokantası açılıyor. Bursa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Kamil Beki aşevinin tadilat sonrası kent lokantası olarak hizmet vereceğini açıkladı.

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren uzun yıllardır ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Kamil Beki aşevinde yürütülen tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Deviren, tadilat sonrasında aşevinin "Kamil Beki Kent Lokantası" adıyla yenilenen yüzüyle hizmet vereceğini duyurdu.

Gemlik’te önemli bir sosyal hizmet adresi olan Kamil Beki aşevi kapsamlı bir tadilat sürecinden geçiyor. Çalışmaların ardından aşevi sadece ihtiyaç sahiplerine değil, tüm Gemlik halkına hizmet verecek bir lokanta olarak yeniden açılacak. Başkan Deviren, lokantanın sadece ihtiyaç sahiplerine değil, tüm Gemlik halkına hitap edeceğini belirtti ve "Lüks ve kaliteli hizmet herkesin hakkıdır" dedi.

1-011.jpg

LÜKS VE UCUZ HİZMET

Başkan Deviren, lokantada çorba ve üç kap yemeğin sunulacağını ifade etti. Gemlik halkına kaliteli ve lüks bir hizmet sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Deviren, lokantanın en yüksek standartlarda hizmet verebilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. Başkan Deviren, tadilat çalışmalarının hızla devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanarak Kamil Beki Kent Lokantası'nın hizmete gireceğini açıkladı.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.