Kenan Yıldız kimdir? Kenan Yıldız aslen nereli? Kenan Yıldız’ın babası nereli?

Kenan Yıldız kimdir? Kenan Yıldız aslen nereli? Kenan Yıldız’ın babası nereli?

Milli takımımızın 18 yaşındaki genç yıldızı Kenan Yıldız, oynadığı futbolla göz dolduruyor. Peki, Kenan Yıldız kimdir? Kenan Yıldız aslen nereli? Kenan Yıldız’ın babası nereli? İşte detaylar:

Türkiye’de şu an en çok konuşulan isimlerden biri Milli Takımımızın genç yıldızı Kenan Yıldız oldu. 18 yaşındaki A Milli futbolcu hakkında pek çok konu merak edildi. İnsanlar internetten Kenan Yıldız hakkında bilgi araştırmaya başladı. Genç futbolcu hakkında birbirinden farklı sorular sorulmaya başlandı. Kenan Yıldız hakkında en çok merak edilen konu ise Türkiye’de aslen nereli olduğu konusu oldu. Peki, Kenan Yıldız kimdir? Kenan Yıldız aslen nereli? Kenan Yıldız’ın babası nereli? Tüm detaylar haberimizde:

kenan-yildiz-2.jpg

KENAN YILDIZ KİMDİR?

Kenan Yıldız, 4 Mayıs 2005 tarihinde Almanya'nın Regensburg kentinde dünyaya geldi. 18 yaşındaki Kenan Yıldız, futbola Regensburg altyapısında başladıktan kısa süre sonra Bayern Münih altyapısına transfer edildi.

Bayern Münih altyapısında 3 yıl boyunca forma giyen Kenan, 2022/23 sezonunun başında ise Juventus'a transfer oldu. Forvet arkası, sağ ve sol kanat olarak forma giyebilen genç yıldız adayı, alt yaş kategorilerinde ise A Milli Takımımızı seçti. U17 Milli Takımı ile 10 maça çıkan Kenan, 3 gol kaydetti. U21 Milli Takımı ile ise 8 maçta şans bulan 18 yaşındaki futbolcu, 2 kez gol sevinci yaşadı. Kenan Yıldız, 2022/23 sezonunun başında transfer olduğu Juventus'un A Takım'ı ile de 5 kez maça çıkmayı başarmıştı.

kenan-yildiz-3.jpg

KENAN YILDIZ ASLEN NERELİ?

Milli takımımız ile müthiş bir başlangıç yapan ve oynadığı zaman herkes tarafından hayatı merak edilmeye başlanan Kenan Yıldız, Almanya’nın Regensburg kentinde dünyaya geldi. Gurbetçi bir babanın evladı olarak doğan Kenan’ın annesi ise Alman’dır. Kenan Yıldız’ın Türkiye’deki memleketi ise Afyonkarahisar’dır.

Yıllar önce Almanya’ya giden ve oraya yerleşen Kenan Yıldız’ın babası, aslen Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine bağlı Kızıllı Köyü nüfusundandır.

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.