KEÇMEK kurs kayıtları başladı: 60 branşta kurs imkânı

KEÇMEK kurs kayıtları başladı: 60 branşta kurs imkânı

Keçiören Belediyesi bağlı ücretsiz hizmet veren Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları 2024-2025 dönemi kayıt işlemleri başladı. 12 farklı merkezde gerçekleşecek kurslarda 60 farklı branşta eğitim verilecek.

Keçiören Belediyesi bağlı ücretsiz hizmet veren Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları 2024-2025 dönemi kayıt işlemleri başladı. 27 Eylül tarihine kadar devam eden kayıtlarda, vatandaşlar 12 farklı merkezde gerçekleşecek olan 60 farklı branşta eğitim alabilecek. Yüz yüze gerçekleştirilecek eğitimler ile vatandaşlar yeni beceriler kazanacak. Kurs merkezlerinde kişisel gelişimden bilişim teknolojilerine, güzellik ve saç bakım hizmetlerinden ahşap boyamaya kadar pek çok alanda hem sanatsal hem akademik eğitimler yer alacak.

kecmek.jpg

YENİ BECERİLER KAZANDIRIYOR

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ve sosyalleştiği Keçiören Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK), aynı zamanda kursiyerlere meslek sahibi olma fırsatı da sunuyor. Bu kurslar, çeşitli istihdam alanlarında iş bulma imkânı sağlarken, vatandaşlar ilgi duydukları sanat dallarında kendilerini geliştirerek yeni beceriler kazanabiliyor. Eğitim ve sanatı bir araya getiren KEÇMEK, hem kişisel gelişime hem de ekonomik kazanca katkı sunuyor.

kurs-1.jpg

KURSLAR EKİMDE BAŞLAYACAK

Keçiören Belediyesi, Bademlik, Antares, Çaldıran, Atapark, Bağlum, Subayevleri, Hüseyin Nihal Atsız, Yunus Emre, Yeşiltepe, Yayla, Uyanış ve Mevlana olmak üzere toplamda 12 farklı kurs merkezinde eğitim verecek. Ekim ayı itibari ile başlayacak olan eğitimler, 60 farklı branşta verilecek. Kurslara katılım sağlayacak olan vatandaşlar, bu geniş kapsamlı kurslar ile hem kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak hem de yeni beceriler kazanma fırsatı bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.