Keçiören Belediyesi’nden Antalya çıkarması

Keçiören Belediyesi’nden Antalya çıkarması

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali'ne stant açarak katılım sağlayan Keçiören Belediyesi, vatandaşlardan tam not altı.

Keçiören Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali’ne stant açarak katılım sağladı. Stantta sergilenen geleneksel kıl çadır ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Bunun yanı sıra ikram edilen tuluk ayranı damakları şenlendirdi. Seymen ekibinin sergilediği gösteri de izleyicilerden tam not alarak etkinliğe renk kattı.

kecioren-3.jpg

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK”

3. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali'nde açtığı stantla yoğun ilgi toplayan Keçiören Belediyesi, özellikle kıl çadırlarıyla dikkat çekti. Türk kültürünün zengin mirasını tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak adına festivalde aktif bir rol üstlendiklerini aktaran Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Keçiören'i en iyi şekilde temsil ettik” dedi.

kecioren.jpg

“BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ”

Kültürel bağları güçlendiren bu tür etkinliklere katkı sunmaya devam edeceklerini dile getiren Özarslan, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirler, Yörük kültürünü yansıtan geleneksel kıyafetleriyle göç simülasyonuna katıldı. Davul ve zurnalar eşliğinde, develer ve atlar üzerinde gerçekleştirilen göç, festival ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü” diye konuştu.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’ı temsilen, Belediye Başkan Yardımcıları Atila Zorlu ve Serkan Bedirhanoğlu etkinlikte yer aldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.