Keçiören Belediyesi’nin ücretsiz taşınma ve temizlik projelerine nasıl başvuru yapılır?

Keçiören Belediyesi’nin ücretsiz taşınma ve temizlik projelerine nasıl başvuru yapılır?

Keçiören Belediyesi’nin başlatmış olduğu projelere üniversite öğrencilerinden talep büyük. Peki, taşınma ve temizlik projelerine nasıl başvuru yapılır?

Keçiören Belediyesi ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerinin taşınma masraflarını azaltmak ve ufakta olsa bütçelerine katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz nakliye ve temizlik hizmeti başlattı. ‘Biz Sizi Seve Seve Taşırız’ sloganıyla başlatılan proje kapsamında, öğrencilerin Keçiören ilçesi sınırlarında bulunan adreslere yapılacak taşınma işlemlerini Keçiören Belediyesi üstleniyor. Öğrenciler belediyeden ücretsiz nakliye hizmeti talep edebiliyor. Belediye ekipleri belirledikleri gün ve saatlerde gelerek öğrencilerin eşyalarını yeni adreslerine taşıyor. Peki, Keçiören Belediyesi’nin ücretsiz taşınma ve temizlik projelerine nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar:

‘SEVE SEVE TEMİZLERİZ’

Bu kapsamda Keçiören Belediyesi’nin yapmış olduğu bir diğer uygulama olan ‘Seve Seve Temizleriz’ uygulaması ise Keçiören’de ikamet etmekte olan üniversite öğrencilerinin evlerini, Keçiören Belediyesi temizlik personellerinin ücretsiz bir şekilde temizlemesi olarak ön plana çıkıyor. Temizlik personelleri Keçiören Belediyesi’nin belirlemiş olduğu gün ve saatlerde, temizlik ihtiyacı bulunan üniversite öğrencilerinin evlerine giderek temizliklerini yapıyor. Keçiören Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda “Temizlik de bizden” etiketiyle paylaşılan gönderiye, üniversite öğrencileri tarafından ilginin yoğun olduğu bildirildi.

gecirdigi-tasinma-ve-temizlik-projelerine-nasil-basvuru-yapilir-2.jpg

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Keçiören Belediyesi’nin yapmış olduğu ‘Biz Sizi Seve Seve Taşırız’ ve ‘Seve Seve Temizleriz’ projelerine yoğun ilgi gösteren üniversite öğrencileri ise projelere nasıl başvuru yapıldığını merak ediyor. Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler 0312 361 10 06 numaralı telefonu arayarak başvurularını yapabiliyorlar.

gecirdigi-tasinma-ve-temizlik-projelerine-nasil-basvuru-yapilir-3.jpg

“PARLAK YARINLARA YAPTIĞIMIZ BİR YATIRIMDIR”

Üniversite öğrencilerini taşınma masrafından kurtarmak için ‘Biz Sizi Seve Seve Taşırız’ ve ‘Seve Seve Temizleriz’ projelerini hayata geçirdiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ”Üniversite öğrencilerimize verdiğimiz her türlü destek ülkemizin parlak yarınlarına yaptığımız bir yatırımdır. Ücretsiz nakliye hizmetimizi öğrencilerimizin yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmak için hayata geçirdik. Eskiden belediyeler okullara ve öğrencilere destek vermezdi. Şimdi biz Kredi ve Yurtlar Kurumu’muz ile iş birliği yaparak üniversite öğrencilerimize burs veriyoruz. Bu anlamda öğrencilerimize dokunan, okulların kapısından ilk giren belediye Keçiören Belediyesi’dir. Keçiören’de bulunan ve ilçemiz dışında bulunan birçok üniversitemize de destek verdik, vermeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum