Kaymakam sahaya indi: 1 günde 3 köyde incelemelerde bulundu

Kaymakam sahaya indi: 1 günde 3 köyde incelemelerde bulundu

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya, sahaya indi. Köy ziyaretlerine başlayan Kaya, ilk olarak Benzer, Kızıközü ve Kargın Meşe’de incelemelerde bulundu, halkın taleplerini dinledi.

Kırşehir ilçesi Kaman’da Kaymakamı Nurullah Kaya, sahaya indi. Köy ziyaretlerine başlayan Kaya, ilk olarak Benzer, Kızıközü ve Kargın Meşe’de incelemelerde bulundu, halkın taleplerini dinledi.

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya, ilgili kurum amirleri ile birlikte Benzer, K. Kızıközü ve Kargın Meşe köylerine ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Kaya, köylerin ihtiyaçlarını yerinde gözlemledi ve yapılan çalışmaları inceledi.

KÖY KONAĞI

Kaymakam Kaya, K. Kızıközü Köyü’nde devam eden köy konağı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Köy konağının yenilenmesi, köy halkının sosyal ve kültürel etkinliklerini daha rahat bir ortamda gerçekleştirmelerine olanak tanıyacak.

SÜT TOPLAMA MERKEZİ

Kargın Meşe Köyü’nde ise süt toplama merkezini ziyaret eden Kaymakam Kaya, merkezin işleyişi hakkında bilgi aldı. Süt toplama merkezi, köydeki süt üreticilerinin ürünlerini daha verimli bir şekilde pazarlamalarına yardımcı olacak.

Kaman Kaymakamı Kaya, köy sakinleriyle sohbet ederek onların taleplerini dinledi ve köylerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve çözüm yollarının bulunması açısından bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yaptı.


34 YAŞINDA

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya, 1990 yılında Mardin’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mardin’de tamamladı. 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2019'da 107. Dönem Adıyaman Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. İl Merkez stajının ardından Zonguldak-Çaycuma ve Manisa-Kırkağaç ilçelerinde Kaymakam refikliği stajını tamamladı. Sırasıyla Ordu-Akkuş, Malatya-Kale, Samsun-Ladik ilçelerinde kaymakam vekili olarak çalıştı. 2021-2023 yılları arasında Konya-Derbent Kaymakamı olarak görev yaptı. Ağustos 2023'te Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kaman Kaymakamı olarak atandı ve 18.09.2023 tarihinde görevine başladı. Evli ve iki kız çocuk babasıdır.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.