Kaybolan ünlü sunucunun cansız bedenine ulaşıldı

Kaybolan ünlü sunucunun cansız bedenine ulaşıldı

Yunanistan'ın Sömbeki Adası'nda kaybolan BBC sunucusu Dr. Mike Mosley'nin, cansız bedenine ulaşıldı.

Hava sıcaklığının 36 dereceye ulaştığı çarşamba günü tek başına yürüyüşe çıkan ünlü doktor Michael Mosley'nin kaybolduğu haberi, eşi Dr. Clare Bailey tarafından yetkililere bildirilmişti.

Perşembe gününden beri adada yoğun bir arama-kurtarma çalışması sürdürülürken, maalesef bugün üzücü haber geldi.

İngiliz kamu kuruluşu BBC, Mosley'nin ailesine kötü haberi ulaştırdı. Verdiği diyet tavsiyeleri ve çok okunan kitapları ile tanınan 67 yaşındaki Mosley, İngiltere'nin en ünlü doktorlarından biriydi.

Mosley ve eşi, Salı günü adaya iniş yapmış ve bir hafta boyunca adada tatil yapmayı planlamışlardı. Yunan polisi, ünlü doktorun yürüyüş yaparken yönünü kaybederek tehlikeli bir yola saptığını düşünüyordu.

Geçtiğimiz günlerde Yunan polisi, Mosley'e benzeyen bir kişinin başka bir kadınla bir tavernada çekilmiş kamera görüntülerine ulaşmıştı. Ancak Mosley'nin eşi, görüntüleri inceledikten sonra bu kişinin Mosley olmadığını teyit etmişti.

Mosley'nin kaybolması, hem tıp dünyasında hem de halk arasında büyük üzüntü yarattı. Onun anısını yaşatmak için kitapları ve tavsiyeleri, birçok kişi tarafından hala ilgiyle takip ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.