Kavlak: Acılarımızı her zaman hatırlayacağız

Kavlak: Acılarımızı her zaman hatırlayacağız

Kariyerinde birçok takımda görev yapmış, son olarak Hatayspor ve Giresunspor’da sportif direktörlük görevinde bulunan Fatih Kavlak, gündeme ilişkin İlksayfa Gazetesi’ne konuştu.

Trabzonspor, Göztepe, Kocaelispor, Hatayspor ve Giresunspor gibi kulüplerde Teknik Direktörlük ve Sportif Direktörlük gibi görevlerde bulunmuş deneyimli hoca Fatih Kavlak, depremden play-off’a gündeme dair açıklamalarda bulundu.

adsiz-tasarim-kopyasi.jpg

“VERİLMESİ GEREKİLEN KARAR VERİLDİ”

Teknik Direktör Fatih Kavlak, sezonun geri kalanı son günlerde konuşulan play-off sistemi ve Avrupa Kupalarında ki şansımız hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kavlak, ligden çekilmelerin yaşanması hakkında “Tartışmaya açık bir konu değil, çok insani bir konu. Kulüplerimiz çok etkilendi, futbolculardan bu ortamda performans beklenemezdi. Verilmesi gerekilen karar verildi. Acılarımızı her zaman hatırlayacağız” dedi. Kavlak, son günlerde konuşulan play-off sisteminin sağlıklı bir sistem olmadığını belirterek, “Play-off’un geleceğini sanmıyorum. Denendiği zamanda kafada çok soru işareti bırakmıştı. Süper Lig’i play-off olumsuz etkiler. Alt liglerde uygulanabilecek mantıklı bir sistem” diye konuştu.

fatih-kavlak-2-001.jpg

“ESKİSİ GİBİ BOL TAKIMLI AVRUPA GÜNLERİNE DÖNEBİLİRİZ”

Kavlak, takımlarımızın Avrupa mücadeleleriyle ilgili olarak “Sivasspor, Başakşehir, Trabzonspor ve Fenerbahçe bu sezon çok iyi puan topladılar Avrupa’da. Takımlarımızın hepsi son 8’e kalabilirlerse ülke puanı sıralamasında daha üst yerlere yerleşebiliriz ve eskisi gibi bol takımlı Avrupa günlerine dönebiliriz” derken, tecrübeli teknik adam kariyer planlamasıyla ilgili sezon içerisinde temasların olduğunu ama şu an bekleme aşamasında olduğunu ifade etti.

merttttt.jpg

“RÖNESANS REZİDANS’TA 2 SENE KALDIM”

Hatayspor’da 2020-21 sezonunda görev alan Kavlak, “Deprem sürecinde Hatay’da tanıdıklarım var zaten. Hem oradakilerle, hem de Ankara’ya gelen misafirlerimizle ilgilendik. Rönesans Rezidans’ta 2 seneye yakın kaldım orada görev yaptığım dönemde. Benden sonra görev alan ve depremde hayatını kaybeden sportif direktör Taner Savut’ta orada kalıyordu maalesef. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.