KARDEMİR'den rekor üretim açıklaması: "3 milyon ton hedefine kararlılıkla ilerliyoruz"

KARDEMİR'den rekor üretim açıklaması: "3 milyon ton hedefine kararlılıkla ilerliyoruz"

Türkiye’nin ilk demir-çelik fabrikası KARDEMİR, yıllık 3 milyon ton sıvı çelik üretimine ulaşma hedefinde önemli bir adım attı. Şirket, Türkiye çelik sektörüne katkılarını artırarak sürdüreceğini açıkladı.

KARDEMİR, yaptığı yazılı açıklamada, bilgi birikimi ve çalışanlarının özverisiyle Türkiye sanayisine katkı sağlamaya devam edeceğini vurguladı. Şirketin vizyon ve misyonu doğrultusunda, gelecekteki hedeflere kararlılıkla ilerlediği belirtilirken, günlük döküm sayısında kırılan rekorun, yıllık 3 milyon ton sıvı çelik üretimine doğru önemli bir adım olduğu ifade edildi. KARDEMİR yönetimi, bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek, Türkiye’nin çelik sektöründeki öncü konumlarını güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

STRATEJİ: YERLİ VE MİLLİ

Açıklamada, 1937’de kurulan KARDEMİR’in, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik kaliteli çelik üretimiyle sektördeki liderliğini sürdürdüğü ve Türk çelik sektörünün gelişimine katkılarının artarak devam edeceği vurgulandı. Yerli ve milli üretim stratejilerini benimseyen şirketin, Türkiye Yüzyılı ilkeleri doğrultusunda küresel bir güç olma hedefiyle emin adımlarla ilerlediği de kaydedildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.