Kan donduran cinayet: Kardeşleri öldürüp, taş bağlayıp, ırmağa atmış

Kan donduran cinayet: Kardeşleri öldürüp, taş bağlayıp, ırmağa atmış

Kaman'ın yanı başındaki Çelebi Karaağıl Köyü’nde günlerdir aranan Sevgi Gülden Yalçıner’in cansız bedenine ulaşıldı. 47 yaşındaki kadını, kardeşleri ile sevgilisi öldürüp, cesedine taş bağladıktan sonra Kızılırmak’a atmış. 5 kişi tutuklandı.

Kırıkkale Çelebi’nin Karaağıl Köyü’nde yaşayan ve 19 gün önce kaybolan Sevgi Gülden Yalçıner’in cansız bedenine ulaşıldı. 47 yaşındaki kadını, kardeşleri ile sevgilisi öldürüp, cesedine taş bağladıktan sonra Kızılırmak’a atmış. Kan donduran cinayetle ilgili olarak kadının iki kardeşi, sevgilisi, yeğeni ve bir akrabası tutuklandı.

KAN DONDURAN DETAYLAR

Çelebi ilçesinde 25 Eylül'de kaybolduğu gerekçesiyle arama çalışması başlatılan ve önceki gün Kızılırmak'ta cesedine ulaşılan Sevgi Gülden Yalçıner ile ilgili soruşturma sürerken, elde edilen bilgiler kan dondurdu.

TAŞ BAĞLAYIP IRMAĞA ATMIŞLAR

Kardeşleriyle arasında alacak verecek meselesi yüzünden anlaşmazlık yaşadığı, davalık oldukları öğrenilen Sevgi Gülden Yalçıner'in tabancayla öldürülerek ağırlık yapması için vücuduna taş bağlanıldıktan sonra Karakeçili ilçesi Çeşnigir Köprüsü yakınlarında Kızılırmak'a atıldığı belirtildi.

celebi-cinayet-arama.jpg

GÜNLERDİR ARANIYORDU

Yalçıner'in ilçeye bağlı Karaağıl köyünde 25 Eylül'de kaybolduğu gerekçesiyle jandarma, AFAD ve dalgıç ekiplerince bölgede ve Kızılırmak'ta arama çalışmaları başlatılmıştı. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, kadının cesedine 13 Ekim'de Karakeçili ilçesi Çeşnigir Köprüsü yakınında Kızılırmak'ta ulaşmıştı.

5 TUTUKLAMA: KARDEŞLER, SEVGİLİ, KOMŞU

Soruşturma kapsamında cinayet şüphesi üzerine 12 zanlı gözaltına alınmış, kadının kardeşleri Ş.G. ve Y.G, komşusu K.U. ile D.G. ve D.U. tutuklanmış, diğerleri serbest bırakılmıştı.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.