Kahramanmaraş'ta silahlı kavga: İki kardeş hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta silahlı kavga: İki kardeş hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi Alimpınar Mahallesi'nde husumetli iki tarafın karşılaşması sonucu çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı.

Ölümlü olay, 20 yaşındaki Mehmet Karakoç ve 17 yaşındaki kardeşi Abdulkadir Karakoç ile H.C. (17) ve K.K. (32) adlı şahısların, Ö.A. (28) tarafından silahlı saldırıya uğramasıyla gerçekleşti.

Silahlı saldırının ardından bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Afşin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan Abdulkadir ve ağabeyi Mehmet Karakoç, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar H.C. ve K.K.'nın sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Hayatını kaybeden kardeşlerin cenazeleri, otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ö.A. ARANIYOR

Olayın ardından Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı. Jandarma asayiş ve JASAT ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen B.A. (17) ve baba A.A.'yı (55) gözaltına alırken, firari Ö.A.'yı (28) yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.