Kadın lokallerinde yeni dönem misafir kayıtları başladı

Kadın lokallerinde yeni dönem misafir kayıtları başladı

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kadın Lokalleri, Ekim-Kasım-Aralık dönemi için misafir üye kayıtlarını almaya başladı. Ücretsiz olarak sunulan çeşitli eğitim ve etkinlik programlarına katılım için başvurular devam ediyor.

Kadın Lokalleri, Ankara’daki kadınlar için önemli bir buluşma ve öğrenme noktası olmaya devam ediyor. Lokaller, yeni dönemde de zengin içerikli programlarıyla dikkat çekiyor. Eğitim, sanat, spor ve kültür başta olmak üzere tüm alanlarda düzenlenen etkinlikler, katılımcılara geniş bir yelpazede kendilerini geliştirme fırsatı sunuyor. Bu programlar, kadınların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı ve sosyal hayata daha aktif katılımlarını desteklemeyi amaçlıyor.

abb-2.jpg

ÜCRETSİZ KATILIM İMKANI

Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu bu hizmetin en önemli özelliklerinden biri, tüm etkinliklerin ücretsiz olması olarak yorumlandı. Kadın Lokalleri’nde sunulan eğitim fırsatı ile birlikte maddi imkanları ne olursa olsun tüm kadınlar, kişisel gelişim ve sosyal aktivite fırsatlarından eşit şekilde yararlanabiliyor.

BAŞVURU ABB’NİN İNTERNET SİTESİNDEN

Misafir üye olmak isteyen kadınlar, Ekim-Kasım-Aralık dönemi için başvurularını hemen yapabilirler. Başvuru süreci basit ve hızlı olup, ilgilenen herkesin kolayca erişebileceği şekilde Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde düzenlenmiş durumda.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

abb-4.jpg

KİŞİSEL GELİŞİM FIRSATI SUNUYOR

Yetkililerin yaptığı açıklamada, "Siz de bu imkanlardan yararlanarak kendinizi geliştirebilirsiniz" ifadesi yer aldı. Yapılan bu çağrı ile birlikte kadınlar, aktif olmaya ve sunulan fırsatları değerlendirmeye teşvik edildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.