Kabine Toplantısı Ahlat'ta yapılacak

Kabine Toplantısı Ahlat'ta yapılacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 25 Ağustos günü yapılacak olan toplantısını Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 25 Ağustos Pazar günü toplanacak. Toplantı, Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirilecek.

Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez’in açıklamasına göre, bu yıl 953'üncü yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi etkinlikleri öncesinde Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl ve Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, ilçedeki dernek başkanları ve STK temsilcileriyle bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Gülmez, Kabine Toplantısı'nın ilk kez Ahlat’ta yapılacağını belirtti.

Gülmez, Ahlat olarak etkinliklere en iyi şekilde hazırlık yapmak ve ilçeye gelecek misafirleri sorunsuz şekilde ağırlamak amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti ve şöyle devam etti:

“Kabine toplantısı, inşallah 25 Ağustos’ta Ahlat’ta gerçekleştirilecek. Bizler de bu süreçte önemli katkılar sunmalıyız. Dolayısıyla sizlerle bir toplantı yaparak, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımızı en iyi şekilde nasıl ağırlayabiliriz, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelecek misafirlerimizi en iyi şekilde nasıl karşılayabiliriz, bu konularda istişare etmek istedik. Görüş ve önerileriniz bizler için çok kıymetli”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.