Kaan Ayhan Kimdir?  Kaan Ayhan Nereli Ve Kaç Yaşında?

Kaan Ayhan Kimdir? Kaan Ayhan Nereli Ve Kaç Yaşında?

Kaan Ayhan Kimdir? Kaan Ayhan Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Kaan Ayhan Kimdir? Kaan Ayhan Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Kaan Ayhan Kimdir?

Kaan Ayhan, Türk futbolcudur. Tam adı Kaan Ayhan Korkmaz'dır. 10 Kasım 1994 tarihinde Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde doğmuştur.

Kaan Ayhan, futbol kariyerine Almanya'nın Schalke 04 kulübünün altyapısında başlamıştır. Daha sonra profesyonel kariyerine aynı kulüpte yükselmiş ve Almanya'nın Bundesliga ligine katılmıştır. Savunmanın merkezinde görev yapan bir oyuncudur, ancak gerektiğinde defansif orta saha olarak da oynayabilir.

2016 yılında Türkiye milli futbol takımı formasını giymeye başlamıştır. Türkiye milli takımında uzun yıllar boyunca düzenli olarak görev almış ve savunma hattındaki yetenekleriyle dikkat çekmiştir. Genellikle milli takımda önemli bir oyuncu olarak kabul edilmiştir.

Kaan Ayhan, 2021 yılında İtalya'nın Sassuolo kulübüne transfer olmuştur. Hem milli takım hem de kulüp düzeyinde performansıyla Türk futbolseverlerin dikkatini çekmiş bir futbolcudur.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.