Juanfran kimdir, hangi takımda forma giydi?

Juanfran kimdir, hangi takımda forma giydi?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası, sporculardan da ülkemize destek yağıyor. Eski futbolcu Juanfran Torres, depremzedeler için yardım maçı düzenleyeceğini duyurdu. Peki, Juanfran kimdir, hangi takımda forma giydi?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük yıkıcı depremde birçok ilde evler yıkıldı ve binlerce vatandaş yaşamını yitirdi. Spor dünyasından pek çok futbolcu ve takım ülkemize desteklerini iletirken birçok destek kampanyası düzenledi. Sahibi olduğu ajans aracılığıyla depremzedeler için bir maç organize edeceğini duyuran eski futbolcu Juanfran Torres, maçın gelirini deprem felaketinden etkilenenlere bağışlayacağını duyurdu. Peki, Juanfran kimdir, hangi takımda forma giydi?

Juanfran Torres

JUANFRAN TORRES KİMDİR?

Juanfran Torres, 9 Ocak 1985’de İspanya’da dünyaya gelmiştir. Sağ bek mevkiinde top koşturmuş İspanyol eski milli futbolcudur. Real Madrid altyapısından yetişen Juanfran, dünyayı kendine hayran bırakan sitiliyle gönüllerde taht kurdu. Kulüp kariyerinde Espanyol, Osasuna, Atletico Madrid ve Sao Paulo’da forma giymiştir. Prime dönemini 2011-2019 yılları arasında İspanya’nın güçlü ekibi Atletico Madrid’de yaşamıştır.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.