Jose Mourinho'nun kıyafet tercihi çok konuşuluyor: Fener'i umursamıyor mu?

Jose Mourinho'nun kıyafet tercihi çok konuşuluyor: Fener'i umursamıyor mu?

Fenerbahçe'nin lig başında büyük umutlarla renklerine bağladığı dünya starı teknik direktör Jose Mourinho göreve geldiği günden beri yaptığı kıyafet tercihleriyle dikkat çekmeye başladı.

Fenerbahçe'nin lig başında büyük umutlarla renklerine bağladığı dünya starı teknik direktör Jose Mourinho göreve geldiği günden beri yaptığı kıyafet tercihleriyle dikkat çekmeye başladı. Mourinho'nun sezon başından beri yaptığı kılık kıyafet tercihleri insanlar tarafından "Fenerbahçe'yi umursamıyor mu?" dedirtti.

basliksiz-1-004.jpg

'TAKIM'I NEDEN BIRAKTIN?

İnter, Real Madrid, Chelsea, Manchester United gibi büyük takımlarda görev yapan ve tarzıyla dünyada adından sıkça söz ettiren Jose Mourinho, Roma döneminden itibaren yaptığı kıyafet seçimleriyle çok eleştiriliyor. Fenerbahçe'deki döneminin ilk gününden itibaren seçtiği bu tarz ve hiç "ciddi" denilecek tarzda kıyafet tercih etmemesi çok konuşulmaya başlandı.

basliksiz-1.jpg

BİR ZAMANLAR MOU

Kariyeri boyunca sayısız başarılara imza atan Mourinho birçok dergide de tarzıyla da öne çıkıyordu. İspanya'daki dönemlerinde özellikle muhabirlerin sırf "karizması" yüzünden röportaj yapmak için sıraya girdiği Jose Mourinho'nun Türkiye'de henüz böyle bir tarzı tercih etmemesinin sebebi çok merak ediliyor.

basliksiz-1-001.jpg

İDDİALI BAŞLANMIŞTI

Jose Mourinho sezon başında Fenerbahçe'nin ilk ve en büyük silahı idi. Önceki sezonda büyük başarı yakalayan ve ligi 99 puanla bitiren sarı kanaryanın hiç kupa alamaması tepkiye sebep olmuştu. Bu tepkiyi ve yeni sezon planlamasını değerlendiren sarı lacivertli yönetim ilk olarak teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho'yu getirdi.

basliksiz-1-002.jpg

Yeni sezonun başlaması ile Fenerbahçe taraftarı hocalarına da güvenerek gittiği her maçta kendilerine ayrılan yerleri tıka basa doldurdu. Jose Mourinho'nun olması taraftarı heyecanlandırıyor olsa da bu durum gün geçtikçe değişmeye başladı. Mourinho'nun her maçta tişört tercih etmesi ve maçlarda beklenilen oyunun olmaması taraftarı yavaş yavaş farklı düşüncelere doğru itti. En son yaşanan derbi depreminin ardından da Mourinho ciddi eleştiriler altında kaldı. Maçta yenip yenilmeyi bir kenara bırakan taraftarlar Mourinho'nun tarz seçimini, "takımı umursamıyor mu?" olarak yorumladı.

basliksiz-1-003.jpg

Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler de bu konuyu yazdığı köşe yazısı ile değindi. Çelikler yazdığı köşede, "Bu durum sadece kılık kıyafet değişimi değildir. Özendir - özgüvendir - duruşa yansıyan emin olma halidir. Mourinho karizmatik o günlerine dönerse F.Bahçe'de de çok başarılı olur. Yok kaybedenlere özgü o karizma erimesi sürerse bundan sonra değil F.Bahçe'de, hiçbir alanda başarılı olamaz" durumu kendi adına böyle yorumladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.